Barre Workout 2100x1440

Studio C Online workout video: Studio Barre

Als het kouder, natter en donkerder wordt heb je niet altijd zin in een super actieve training. Deze Studio Barre workout is lekker low impact en kan ook buiten.

Lekker low impact

Als het kouder, natter en donkerder wordt heb je niet altijd zin in een super actieve training. Het is natuurlijk wel belangrijk om te blijven trainen. Met deze Studio Barre workout train je het uithoudingsvermogen van je spieren. En nee, deze workout is niet bar en boos. Barre is een workout methode waarbij ballet, pilates en yoga gecombineerd worden, voor een sterk en soepel lijf. Het is ontwikkeld door een professionele balletdanseres. Het mooie is dat je geen danservaring nodig hebt om ervan te kunnen genieten. Doordat je niet hoeft te springen, is het een low impact workout. Daarnaast kun je deze training lekker buiten doen.

Nieuw bij Studio C Online is Studio Soul: een 8 weken programma met alleen maar low impact sessies, zoals Studio Barre, Power Pilates en Stretch&Relax. Studio Soul is bij het lidmaatschap inbegrepen.

Santé-lezeressen ontvangen € 15,- korting op een kwartaal kwartaalabonnement. Ga naar Studioconline.nl en gebruik de kortingscode SANTE15.

Videostudiocbarreworkout
San2203 Pdf 2022 Preview

Ontvang jouw dosis inspiratie voor een healthy lifestyle elke maand op de mat.

Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen