loopband lidl

Déze loopband is nu extreem afgeprijsd bij de Lidl

Loopbanden zijn niet enkel voor de wintermaanden of regenachtige dagen. Integendeel, hun voordelen strekken zich uit over alle seizoenen. Als je twijfelt over de aanschaf van dit fitnesstoestel, dan is dit misschien het moment om overtuigd te raken.

Waarom kiezen voor een loopband?

Loopbanden bieden diverse voordelen. Hier zijn enkele op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde pluspunten:

  • Bescherming van je gewrichten: Studies tonen aan dat loopbanden met schokabsorberende systemen een minder grote impact hebben op je gewrichten. Zo krijg je bijvoorbeeld met hardlopen op beton of asfalt veel eerder last van blessures.
  • Op maat gemaakte harttraining: Loopbanden zijn bovendien ideaal voor cardiotraining. Je kunt namelijk de intensiteit, snelheid en helling aanpassen, waardoor je effectiever traint.
  • Vetverbranding en gewichtsbeheersing: Digitale monitors maken het bijhouden van je workouts eenvoudig. Vervolgens leidt dat tot betere calorieverbranding en gewichtsbeheersing.
  • Spieropbouw en versterking: Ten slotte is een loopband niet alleen goed voor je hart, maar ook voor je beenspieren, bilspieren en zelfs de core.

Over de CS4000 loopband

De CS4000 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en technologische integratie:

  • Trillingsgedempt loopvlak: Dit is belangrijk, want deze demping zorgt ervoor dat bij elke stap de gewrichten ontzien worden
  • Diverse trainingsprogramma’s: Daarnaast biedt de loopband maatwerk. Zo kun je kiezen uit twaalf voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Maar, je hebt ook de vrijheid om zelf tijd, afstand of calorieën in te stellen.
  • Handige bediening: Bovendien bevatten de handgrepen afstandbedieningsknoppen waarmee je makkelijk en snel de loopband bedient.
  • Interactief trainen: Dankzij de compatibiliteit met de Kinomap-app maak je je trainingen levendiger. De app biedt real-time feedback en motiveert je om je prestaties te verbeteren.
  • Praktisch design: Door de viervoudig instelbare helling simuleer je eenvoudig bergetappes. En dankzij transportwielen en een inklapmechanisme, berg je na je training het toestel gemakkelijk op.

Speciale aanbieding

Nu heb je de kans om de CS4000 loopband zeer voordelig in huis te halen. Alleen online verkrijgbaar. Nu afgeprijsd van €849,- naar €453,96. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Loopband Lidl
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: Met dít apparaat train je álle spieren tegelijkertijd

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker