Untitled Design 51

Plaatselijk afvallen, kan dat?

Kan je plaatselijk afvallen? Ken je dat? Je raakt overal gewicht kwijt, behalve daar waar je wílt afvallen. Hoe los je dat op?

Na 20 jaar onderzoek
Vet verliezen op die ene gewenste plek lijkt een onmogelijke opgave – en volgens veel sportinstructeurs is het dat ook. Maar klopt dit wel? De Canadese kracht- en conditiecoach Charles Poliquin deed ruim twintig jaar onderzoek naar vetopslag en ontwikkelde met zijn uitkomsten Biosignature: een methode om vet te verliezen door je hormoon huishouding te herstellen. Inmiddels zijn er meer diëtisten in Nederland en Vlaanderen die werken met het herstellen van de hormoonhuishouding.

Uit balans
Met Biosignature wordt tijdens een huidplooimeting op twaalf punten van je lichaam gekeken naar je vetpercentage. Diverse hormonen hebben invloed op dit vetpercentage. Volgens verjongingscoach Jesse van der Velde sla je meer vet op als specifieke hormonen in je lichaam uit balans zijn.

Wist je dat… Love handles ontstaan bijvoorbeeld door het hormoon insuline: als je veel suiker eet, maakt je lichaam te veel insuline aan en hierdoor kan de muffin top boven je heupen groeien.

Meer lezen over biosignature kun je in dit (Engelstalige document).

BESTEL HIER