Studio C keep on track

Keep on track met deze gratis work-out van Studio C online

De hele vakantie in de hangmat hoeft ook weer niet. Dus help jezelf fris en vol energie de zomer door met deze simpele maar pittige work-out van 15 minuten.

Christina & Heidy runnen samen Studio C Online, hét sportplatform voor vrouwen. Elke maand delen ze een favoriete work-out in Santé en op Sante.nl

Heidy: “Wie wordt er niet blij van de zomer en vakantietijd? Wij in elk geval wel! Toch is dit ook de periode waarin je je onzekerder kunt voelen over je lichaam. Misschien omdat je armen, buik of benen niet zo strak zijn als vroeger. Ook kun je je in deze tijd minder energiek voelen, zeker als je de teugels laat vieren en minder vaak sport en ongezonder eet.”

Christina: “Terwijl je je juist zoveel beter voelt als je wél gezond blijft leven, óók in de vakantie. Bedenk eens hoe je je voelt nadat je getraind hebt. En ook hoe je je voelt na het eten van een grote ijsco. Zo wordt het net iets makkelijker om voor gezond te kiezen.”

Heidy: “Speciaal voor de zomer ontwikkelden we Studio Fresh 15, een 8-weken-programma met work-outs van maar 15 minuten. Deze high impact work-out komt uit dit programma en is ideaal om te doen tijdens je vakantie.”

Christina: “Ons motto: keep on track. Natuurlijk mag je genieten van die gezellige zomeravonden. Altijd 100 procent gezond leven is in onze ogen ook niet haalbaar. Zelf hanteren we de 80/20-regel. 80 procent gezond eten, 20 procent minder gezond. Dat is goed te doen en zo blijft het leuk.”

Lees ook: Hoe span je je buikspieren aan

Benieuwd naar deze training van Studio C Online? Bekijk ‘m tot 7 september hieronder.

Schermafbeelding 2021 07 13 Om 11.09.41

Lees ook: ‘Met deze tips kun je mindful haredlopen’

Beeld: Getty Images