minder aangetrokken tot partner

Dit is waarom je je na een tijdje minder aangetrokken voelt tot je partner

In het begin spatten de vonken eraf, maar hoe langer je met je partner bent hoe verder doe vonken te zoeken zijn. Waarom voel je je in de loop der tijd steeds minder aangetrokken tot je partner?

Het is heel normaal dat de aantrekkingskracht tussen jou en je partner na verloop van tijd wat minder wordt. Er zijn verschillende redenen:

Je raakt een beetje verveeld

Stabiliteit en zekerheid zijn belangrijke ingrediënten voor een lange relatie, maar als je elkaar een beetje te vanzelfsprekend neemt dan kan een relatie heel voorspelbaar en soms wat saai worden.

Lees ook:De eigenschap die belangrijk is voor het slagen van een relatie

Je hebt iets nog niet helemaal verwerkt

Iedereen heeft weleens ruzie in een relatie. At kaan gaan over geld, een affaire, familie, huishoudelijke taken, de opvoeding van de kinderen. Maar als jullie die ruzie niet goed hebben uitgepraat dan kan het blijven sudderen. Dat zorgt voor afstand tussen jou en je partner en daardoor wordt de aantrekkingskracht minder.

Waar is de romantiek gebleven?

Het dagelijkse leven slokt jullie op en jullie nemen niet de tijd om af en toe iets romantisch met elkaar te doen. Er is zelfs geen plaats voor een klus als jullie thuiskomen na een drukke dag, want het eten moet worden gemaakt, er is hulp nodig bij het huiswerk, de hond moet worden uitgelaten, en dat wasje moet toch even snel worden gedaan, de keuken moet aan kant etc. Jullie kruipen in de rol van baas, verzorger… De rol van geliefden verdwijnt langzaamaan naar de achtergrond…

En verzorg je jezelf nog wel?

Het is zo druk, dat er weinig tijd over is om jezelf te verwennen met een bezoek aan de kapper, een avondje shoppen of een fijne wandeling. Gewoon iets waardoor jij je goed voelt. Want hoe je je voelt heeft effect op de manier waarop je partner je ziet. Hoe kun je je relatie weer leuk maken? Nou zo:

Tekst Santé, Beeld: Gettyimages

TIP

Seks werkt ook prima tegen stress, dus waarom niet deze satisfyer pro aanschaffen?

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie

Meest populaire seksspeeltjes van het jaar
KLIK HIER

Gerelateerde artikelen