verliefd

Weer helemaal verliefd worden op je partner? Het kan!

Eerst waren jullie helemaal hoteldebotel van elkaar, maar na een tijdje ebt dat verliefde gevoel helaas weg. Toch is het mogelijk om weer helemaal verliefd te worden op je partner!

De vonken zijn verdwenen en daarvoor in de plaats is een vertrouwd gevoel gekomen. Zo gaat het in de meeste liefdesrelaties. Dat is fijn, maar ach…dat is soms ook een beetje saai… Toch is het mogelijk om weer helemaal verliefd te worden op je partner. Hoe? Misschien heb je wat aan deze tips?

Doe eens iets onverwacht

Verrassingen doen het altijd erg goed in de relatie. En dan hebben het niet over het kopen over een bosje rode rozen, maar iets wat je partner absoluut niet verwacht. Dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Maak eens een lekkere lunch voor je lief of verras hem met een onverwachte massage.

Lees ook: 7 tips voor een betere relatie met jezelf

Breng eens wat tijd ZONDER elkaar door

In het begin vind je het heerlijk om veel tijd met elkaar door te brengen. Maar het is ook erg fijn om eens jezelf te zijn. Zoals je eigen interesses ontwikkelen. Ga eens iets doen wat de ander niet leuk vindt. Doe een kookcursus, stort je op lekkere lange wandelingen. Zo kan de ander je echt als iemand anders zien. En wat ook zo leuk is: ook al heeft de ander geen interesse in koken of wandelen, wedden dat ze je lief het wel leuk vindt om al je verhalen aan te horen.

Quality time

Je bent misschien wel bij elkaar maar, als je een baan hebt, kinderen verzorgt, het huishouden draaien moet houden, dan ben je ook niet echt bij elkaar. Het is geen quality time, iets wat juist zo belangrijk is. Prik een datum en ga er met z’n tweetjes op uit. Vraag wat de ander bezighoudt, wat zijn dromen zijn, wat ie nog graag wil doen, maak lol met elkaar en voel je weer even verbonden met elkaar. Komen die vonken toch nog even om de hoek kijken.

Kijk eens even goed naar elkaar

Laat weten dat je de ander echt ziet. Geef eens een complimentje, zeker als je ziet dat je partner iets nieuws aan heeft, een ander kapsel aan heeft, lekker heeft gekookt, die ene rotklus zo goed heeft geklaard, zo leuk met de kids omgaat etc.

Tip van de redactie

AEG CX7-2-S360 – Animal Edition – Steelstofzuiger
Aeg Stofzuiger Ad 1
Bestel hier

Gerelateerde artikelen