seks

Passie in bed verdwenen? Zo krijg je het terug

Het is druk en het komt er maar niet van. Sterker nog: het is even geleden dat je intiem bent geweest met je partner. De passie is compleet verdwenen. Geef niet op, want je kunt er wat aan doen!

Sexy lingeriesetjes, ingewikkelde standjes of seksspeeltjes… Dat kan natuurlijk ook, maar om eerlijk te zijn, word je er al moe van als je erover nadenkt. Gelukkig zijn er ook veel manieren om de verdwenen passie op een subtiele manier terug te laten keren!

Lees ook de blog van seksuoloog Jolien:Laat de remmen los

Wind elkaar op

Verleidingsmomentjes zijn het leukst als je het het minst verwacht. Bijvoorbeeld als jullie uitgezakt naast elkaar op de bank zitten te netflixen. Raak je partner voorzichtig aan door met je vingers zachtjes over zijn of haar huid te gaan. Volgens deskundigen zal de lichte aanraking van je huid je lichaam even wakkerschudden en laten ontspannen voor een fijne vrijpartij.

Houd je kleding aan

Herinner je je het nog van vroeger als tiener: dat je elkaar een beetje opwindt terwijl je alles eigenlijk aanhoudt, omdat je nog niet te ver wilt gaan, of omdat je er nog niet helemaal aan toe was aan seks. Was best spannend, toch? Dus waarom niet weer doen met je partner van nu?

Niet alles hoeft uit

En als je dan je kleding uit wilt doen: niet alles hoeft natuurlijk uit. Alleen een gulp open, je rok omhoog een paar knoopjes van je blouse los… Je raakt er alleen maar meer opgewonden van.

Overal kussen, behalve daar

Geef elkaar overal kusjes over het hele lichaam, behalve daar die ene plek onder de gordel. Doe het langzaam en licht. Om gek van te worden!

Een beetje exhibitionistisch

Hier moet je wel een beetje lef voor hebben: om seks te hebben voor het raam met de lichten uit. Het gevoel dat je gezien of betrapt kunt worden, zorgt voor een aparte opwinding.

Gebruik seksspeeltjes

TipsToys Sex Machine Vibrators - Dildo Vibrators Seksspeeltjes voor Vrouwen, met afstandsbediening
BESTEL HIER
BESTEL HIER

Tekst Santé, Beeld: Getty Images,

BESTEL HIER

Tip van de redactie

Bestel hier

Gerelateerde artikelen