Valentijnsdag 2024

Dit is jouw Valentijnsdag 2024 volgens de horoscoop

Natuurlijk moet je horoscopen met een korreltje zout nemen (of met een kilo zout). Maar vandaag geloven we er gewoon vol in. Is dit je sterrenbeeld? Dan ziet jouw Valentijnsdag er zo uit.

Vandaag is het Valentijnsdag 2024. En als je wil weten wat de dag je brengt – als je in horoscopen gelooft – lees dan verder.

Lees ook: dit seksstandje past het best bij jouw horoscoop

Stel liefde

Valentijnsdag 2024

VISSEN (19 FEBRUARI T/M 20 MAART)

Vissen zijn gelukkig met eenvoudige dingen. De zon die vandaag schijnt, de eerste krokussen die opkomen, een glimlach van een voorbijganger en daarna wat quality time met de allerliefste.

RAM (21 MAART T/M 19 APRIL)

Een Ram pakt de gitaar en brengt een ode aan de liefde. Passie en hartstocht, dat staat vandaag op het programma.

Ram
Ram

STIER (20 APRIL T/M 20 MEI)

Een stier wil groots en meeslepend leven. Op avontuur gaan en van het leven genieten. Maar een diner bij kaarslicht is ook goed.

TWEELING (21 MEI T/M 20 JUNI)

Intimiteit is vandaag het sleutelwoord. En intiem kun je op veel manieren uitleggen. Betekenisvolle ontmoetingen, een wandeling met de hond, een mooi gesprek. Vandaag wordt sowieso een bijzondere dag, let maar op.

Tweelingen
Tweelingen

KREEFT (21 JUNI T/M 22 JULI)

Kreeften zijn ontzettend trouw en lief en houden ervan om de volle aandacht te krijgen van de mensen die hen na aan het hart liggen. Ben je een kreeft? Laat je dan vandaag volledig gaan en verklaar je liefde/vriendschap aan de mensen die je dierbaar zijn. Zij houden net zo veel van jou, echt waar.

LEEUW (23 JULI T/M 22 AUGUSTUS)

Een leeuw is iemand, die bang is voor niemand. Echt waar. Vandaag genieten leeuwen van alles wat op hun pad komt. De mooie en de minder mooie dingen, de leeuw kan het allemaal aan omdat er overal liefde is.

MAAGD (23 AUGUSTUS T/M 22 SEPTEMBER)

Maagden krijgen hun hele leven lang te horen dat ze zo netjes en georganiseerd zijn. Maar juist omdat het netjes in je hoofd is, kun je ook veel chaos en verandering aan. Vandaag schijnt de zon alsof het lente is en omdat maagden graag buiten zijn, is een veld vol sneeuwklokjes of een roodborstje in de boom al voldoende om van deze mooie dag te genieten. Maar een romantisch avondje met z’n twee is ook leuk natuurlijk.

WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER T/M 22 OKTOBER)

Voor weegschalen is vandaag gewoon ALLES LIEFDE.

Weegschaal

SCHORPIOEN (23 OKTOBER T/M 21 NOVEMBER)

Schorpioenen houden van een goed gesprek. Leg je hart open, praat over je emoties, laat zien wie belangrijk is in je leven. Al is het maar de kat. Nee, juist de kat.

BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER T/M 21 DECEMBER)

Boogschutters houden van spanning. Verras je liefde, of laat je verrassen, met avontuur en gekke dingen. Vandaag wordt een soort achtbaan, let maar op. Maar dan een leuke achtbaan natuurlijk.

boogschutter seks standje

STEENBOK (22 DECEMBER T/M 19 JANUARI)

Steenbokken houden niet zo van verrassingen. Maar dat wordt vandaag anders. Je zult zien dat deze dag allemaal leuke dingen in petto heeft. Onverwachte ontmoetingen, een bijzondere ervaring, een onverwachte liefdesverklaring. Sorry, alvast.

steenbok seks standje

WATERMAN (20 JANUARI T/M 18 FEBRUARI)

Waterman, je hebt geluk vandaag. Iedereen houdt van jou! Vandaag is de dag van de liefde. We love you! Mi gusta bo.

waterman seks

Lees ook: 6 manieren om Valentijnsdag thuis te vieren

TIP

Seks werkt ook prima tegen stress, dus waarom niet deze satisfyer pro aanschaffen?

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie

Meest populaire seksspeeltjes van het jaar
KLIK HIER

TEKST SANTENL

BEELD GETTYIMAGES