Dit Seksstandje Past Het Best Bij Jouw Sterrebeeld

Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld in 2024

Je horoscoop brengt je soms tot verrassende inzichten. Volgens de sterren is dit seksstandje jouw favoriet.

Ook als je niet in sterrebeelden gelooft, is het toch leuk om te lezen welk seks standje het best bij jou zou passen. Doe je gelijk wat inspiratie op.

Ram

Jij leest hier waarschijnlijk niets nieuws, want je bent je er heel goed van bewust wat je wil en wat je lekker vindt. Je neemt graag de leiding en bepaalt zelf het tempo en de diepte. Tikkeltje dominant wel, of moeten we zeggen een beetje heel erg? Tijdens de reverse cowgirl ben jij dan ook helemaal in je element. Je partner ligt op zijn rug terwijl jij bovenop zit en af en toe even achterkom kijkt. Je focust je dan veelal op je eigen genot, maar gezien je je partner helemaal gek maakt met vreemde plekken en tijdstippen, wordt deze spanning en dominantie erg gewaardeerd.

Ram
Ram

Lees ook: waarom ochtendseks de beste seks is

Stier

‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’, is jouw motto als het om de slaapkamer gaat. Dat wil niet zeggen dat je saai bent. Absoluut niet! Je houdt van kaarsjes, muziek en een romantische setting. Maar allemaal gekke standjes, dat hoeft voor jou niet per se. Je kiest voor standjes waarin jullie echt intiem zijn en interactie hebben. Het belangrijkste voor jou is dat jullie echt close zijn en je sensueel wordt aangeraakt. Jij gaat volledig op in je gevoel en volgt je intuïtie. Dit lukt het best als je het missionaris standje doet of wanneer jullie lepeltje-lepeltje liggen.

Stier
Stier

Tweelingen

Avontuur en passie zijn de key woorden van een tweeling. Het is geen geheim dat jij een flirt bent, ook al bedoel je hier misschien niets mee, zo komt het wel over. In de bedroom heb jij niet per se een soulmate connectie nodig. Jij kunt ook genieten van casual seks. Als er maar veel variatie is, want anders raak je snel verveelt. Je favoriet? Doggy style.

tweeling seks

Kreeft

Aan een one night stand hecht jij geen waarde. Jij leert iemand het liefst eerst goed kennen voordat je het bed deelt. Maar als je eenmaal bent gesetteld, ben jij overal voor in. Je partner komt bij jou niets te kort op seksgebied, want jij geeft hem of haar alles wat hij of zij wenst. Het belangrijkste is dat je een partner vindt die er hetzelfde over denkt, zodat jullie helemaal in elkaar kunnen opgaan. Als je dit eenmaal hebt gevonden is niets jou te gek. Ook niet de kruigwagen.

Lees ook: 3 signalen dat jouw partner obsessief is

Leeuw

De naam van je sterrenbeeld zegt het al, jij bent een tijger, uhm leeuw in de slaapkamer. Nieuwe standjes? Kom maar op. Je bent sensueel en energiek en hecht het meeste waarde aan de sfeer. Een lang voorspel en daarna kijken naar hoe jij en je partner seks hebben vind je super opwindend. Achterlangs staand voor de spiegel terwijl jullie in elkaars ogen kunnen kijken en elkaars hele lichaam kunnen zien, staat dan ook dik op nummer één.

Lees ook: 1 moment waarop je zeker seks moet hebben

Maagd

Halfbakken standjes hoeven voor jou niet. Seks heb je voor genot en dan ga je niet zitten prutsen totdat het eindelijk zo voelt als dat jij wil. Je houdt van efficiëntie en precisie. Hoewel je het heus wel sexy vindt om nieuwe dingen te proberen, moeten ze gewoon niet te moeilijk zijn. Op het keukenblad zitten terwijl je partner je benen vast houdt is voor jou de perfecte combinatie tussen spannend, sexy en doelgericht.

Lees ook: 5 dingen die je moet weten over seks tijdens je menstruatie

Weegschaal

Ruige voorspel, dat is nou net wat jij… Niet wil nee. Zacht strelen en gestreeld worden, daar kun jij pas echt van genieten. Een weegschaal houdt van balans, ook op het gebied van seks. Je geeft je partner alles, maar je verwacht dan ook wel hetzelfde terug. Samen evenveel genieten is het doel en dat kan natuurlijk niet beter dan met standje 69.

weegschaal seks

Schorpioen

Je vindt het lastig om je emoties te uiten, maar in de slaapkamer lukt dat je prima. Je bent gepassioneerd en assertief en je houdt ervan om in control te zijn. Dat gaat je goed af, want je bent een geweldige leider. Daarnaast wil je wel graag een echte connectie voelen. In de ‘amazone strijder’ kom jij helemaal tot je recht. Je zit bovenop je partner terwijl hij op zijn rug ligt en zijn knieën optrekt. Zo kan hij zijn benen om jouw heupen heen klemmen terwijl jij het ritme kunt bepalen.

Boogschutter

Je houdt van variatie en hebt inmiddels elk seksstandje uit de kamasutraboeken al geprobeerd. De standjes kunnen jou niet gek genoeg. Ook seks op openbare plekken vind je heel spannend. De staande doggy-style is daarvoor het perfecte standje.

boogschutter seks standje

Steenbok

Je voelt je niet gelijk comfortabel bij iemand, maar wanneer je dat wel doet ben je geduldig en sensueel. Jij probeert het liefst samen alle standjes uit en neemt ruim de tijd om te experimenteren. En met ruim de tijd bedoelen we all night long. Toch blijft de cowgirl je favoriet.

steenbok seks standje

Waterman

Diepe en emotionele gesprekken winden jou op. Dat komt omdat je visueel bent ingesteld, ook tijdens de seks. Je houdt er dan ook van om je partner in de ogen aan te kunnen kijken. Zien dat hij of zij geniet maakt jou helemaal gek. Je bent geen fan van oppervlakkige seks, jij wil je verbonden voelen met je partner. Je favoriete standje? Die laten we even achterwege, want bij jou ligt de nadruk op de speeltjes die jullie gebruiken.

waterman seks

Vissen

Als er iets is dat Vissen in de slaapkamer zijn, dan is het wel super romantisch. Verwennen, verwennen en nog eens verwennen. Jij bent een pleaser. De kikker is hét standje waarbij je goed kunt zien hoe je partner van je geniet, jij de leiding hebt en zelf gestimuleerd wordt. Je partner ligt op zijn rug terwijl jij bovenop hem klimt met je benen zo ver mogelijk uit elkaar gespreid. Steun op zijn borst en beweeg op en neer.

Lees ook: Seksuoloog Jolien: ‘Wanneer jij meer wil dan hij’

Foto: Getty Images

Tip van de redactie

Verlang je naar adembenemende en intieme momenten? Natuurlijk, wie wil dat nou niet? De Eva Pulse is niet zomaar een bevlieging, maar dé revolutie in intiem genot. Met haar zeven unieke standen maakt ze elk moment speciaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.