kerst

Kerstcadeautjes onder de 5 euro

Wil je dit jaar binnen je budget blijven? Of heb je niet eens een budget? Wij zochten de leukste kerstcadeaus voor je, die minder dan 5 euro kosten.

Houten letter

Het hele alfabet is te koop. Je kunt de letters met een stift, nagellak of verf zelf versieren.

BESTEL HIER

Zaad voor wilde bloemen

Als je het mooi inpakt, met een bloemetje op het pakpapier geplakt of getekend, geef je iemand een wilde bloementuin. Ook te zaaien in een plantenbak.

BESTEL HIER

Theelepeltje van hangende kat

Zo schattig, dat je ‘m zelf wel zou willen houden, toch?

BESTEL HIER

Gouden diamant kerstbal

Het leuke van een kerstbal geven, is dat het een cadeau is dat elk jaar weer terug komt, met kerst. Een mooi cadeau ook voor een net geboren kindje, iemand die gaat verhuizen of het begin van een jaarlijkse traditie (elk jaar een bal cadeau). Deze diamant van Sissy Boy kost nog geen 5 euro en is echt heel mooi.

BESTEL HIER

Wax chips geurkaars

Is het doosje alleen niet al super feestelijk? 5 wax chips, die je kunt laten smelten in een brander. Vijf geurkaarsen dus in een prachtige verpakking.

BESTEL HIER

Fotolijstje

Het huisje alleen al is zo schattig! En als je er een foto in stopt van een bijzonder moment en je schrijft het jaartal op het huisje, dan heb je een cadeau om nooit te vergeten. En als je zin hebt kun je het lijstje ook nog schilderen of versieren.

BESTEL HIER
Schermafbeelding 2021 11 15 Om 20.33.45

Thee-ei in de vorm van een zwaan

Ooit zo iets grappigs gezien? Ook verkrijgbaar in het zwart. En als je er ook nog een pakje van je lievelingsthee bij doet, heb je echt een persoonlijk kerstcadeau voor weinig geld.

BESTEL HIER

Fietslampjes

Wat is nou fijner dan om iemand een lichtje te geven in deze donkere dagen? Je kunt ze ook gebruiken als je wandelt of de hond uitlaat.

BESTEL HIER

Beeld: Getty Images/ Bol

Tip van de redactie