Untitled Design 2021 12 13t135002.833

Dit zijn de populairste kerstkaarten dit jaar

Het sturen van kerstkaarten is ook dit jaar weer razend populair, zo meldt nu.nl. En dit zijn de meest populaire kerstkaarten…

XL kerstkaarten, kaarten met gezondheidsboodschappen, luxe kerstkaarten, grappige kaarten en kerstkaarten met een klein cadeautje zijn dit jaar het populairst. Bij Greetz vonden we nog veel meer leuke kerstkaarten. Santé zocht alvast een paar leuke voor je uit.

1. XL kaart

Met deze nieuwjaarskaart tover je toch sowieso een glimlach op het gezicht? Want hoe gek het jaar ook is geweest – en nog steeds een beetje – met een glaasje wijn of champagne erbij gaan we in ieder geval feestelijk en vol goede moed het nieuwe jaar in. Proost!

BESTEL HIER

2. Gezonde kaart

We vonden heel veel grappige kaarten bij Greetz. Veel ijzersterke vondsten met mondkapjes waar we hard om moesten lachen. Maar omdat we niet zeker weten of onze oma’s dat ook zo grappig vinden, kozen we voor deze. Een beetje afstand houden is ook gezond, toch?

BESTEL HIER

3. Luxe kaart

De luxe kaart is natuurlijk een kaart die niemand anders heeft. Een persoonlijke kaart met een eigen foto en een sneeuwkader. We like!

BESTEL HIER

4. Kerstkaart met een cadeautje

Op Greetz vind je behalve kaarten ook heel veel cadeautjes die je kunt meesturen met je kaart. Op de Santé-redactie houden we van chocola en deze kerstboom konden we niet laten staan.

BESTEL HIER

5. Grappige kaart

Misschien dat niet iedereen er om kan lachen, maar wij vinden de kerstman met mondkapje, behoorlijk grappig.

BESTEL HIER

Benieuwd naar nog meer leuke kerstkaarten?

Op de website van Greetz vind je er nog véél meer. Merry Christmas!

Bron: nu.nl/ Greetz, beeld: GettyImages

Deze bijdrage kwam tot stand in samenwerking met Greetz.