Deze kerstfilms verschijnen op Netflix

Het is weer december en dat betekent eigenlijk gewoon dat het kerstfeest voor de deur staat! Oké, dat is misschien wat overdreven, maar geloof ons maar als we zeggen dat Netflix al bezig is met het optuigen van de kerstboom. Ook dit jaar kun je weer een hele hoop mooie kerstfilms verwachten.

1000 Miles from Christmas – december 2021

1000 Miles from Christmas is een Spaanstalige romantische komedie over een man van tussen de dertig en veertig die aanvankelijk niets van het kerstfeest moet hebben, maar dan krijgt het kerstgevoel hem opeens te pakken…

A Boy Called Christmas

Acteurs als Kristen Wigg, Maggie Smith en ‘onze eigen’ Michiel Huisman vormen de sterrencast van A Boy Called Christmas, een van de grootste kerstreleases van het jaar. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Matt Haig, dat gaat over een jongetje genaamd Nikolas en zijn magische kerstavontuur.

A Castle for Christmas

A Castle for Christmas richt zich vooral op de romantiek en belooft je een zoetsappig kerstgevoel te geven. De film gaat over een Amerikaanse auteur genaamd Sophie, die naar Schotland reist. Aldaar ontdekt ze een schitterend kasteel dat ze maar wat graag wil kopen. Ze heeft echter buiten de prikkelbare eigenaar van het ‘optrekje’ gerekend.

De Familie Claus 2

In De Familie Claus 2 speelt Everon Jackson Hooi de rol van Steven, een vader met een dochter die een hele speciale wens heeft voor de kerstman. Kürt Rogiers kruipt in de huid van een brandweerman die op een bijzonder moment terechtkomt bij de Familie Claus. De film is een vervolg op de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus die sinds december 2020 op Netflix te zien is.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Shaun the Sheep is terug, en wel voor een heuse kerstspecial. Het schaap en zijn vriendjes ‘overvallen’ een boerderij op zoek naar kerstkledij voor de kudde, maar als Shauns neefje Timmy verdwijnt slaat de schrik hem om het hart!

Robin Robin

Robin Robin is een wat origineler project dan de voorgaande titels. De film gaat over een roodborstje dat geadopteerd wordt door een familie muizen. Ze heeft echter alle moeite van de wereld om te wennen aan het muizenleven, dat vol zit met het nodige kattenkwaad. De roodborst gaat op reis om zichzelf te ontdekken.https://www.youtube.com/embed/Bx1tfy3JuKI?start=1&feature=oembed

Single All the Way

Peter is een eeuwige single, maar van die status wil hij eigenlijk zo snel mogelijk af. Hij doet een noodgreep en schakelt zijn vriend Nick in om hem te vergezellen tijdens de feestdagen, waarbij de twee het doen voorkomen alsof ze een koppel zijn. Dit plannetje loopt echter in de soep als Peters moeder zich ermee gaat bemoeien, zij regelt namelijk een date voor Peter met de knappe fitnesstrainer James.

The Princess Switch 3

In het eerste deel van The Princess Switch neemt Vanessa de rollen van de hertogin van Montenaro (Margaret) en die van banketbakster Stacy op zich. In deel twee, getiteld The Princess Switch: Switched Again, speelt ze naast de rollen van Margaret en Stacey óók nog de rol van Lady Fiona. Dat is duidelijk, ze heeft vier rollen in The Princess Switch 3. Of toch niet? “Nee, gelukkig niet”, aldus de actrice. “Die roddel wil ik meteen uit de wereld helpen. Daar moet niemand op hopen.”

Bron: Netflix Nederland, Beeld: Getty Images

Tip van de redactie

Ledverlichting buiten met afstandsbediening
Klik hier
BESTEL HIER