Weekendje Netflixen? Wij tippen deze series

Zeg je weekend, dan zeg je ontspannen. En omdat wij de beroerdsten niet zijn, tippen we onze favo nieuwkomers op Netflix.

Even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen is fijn. Zit je te wachten op een nieuwe aflevering van je favo serie? Dan zijn onderstaande titels misschien nog wel iets voor jou in de tussentijd. Happy binging!

Lees ook: ‘Speel de quiz: zo ga je toch nog een beetje op reis

Love on the spectrum

Een echte feel-good docuserie. Daten als je autistisch bent, heeft zo z’n uitdagingen. En hoe gaat dat dan als je allebei niet zo goed weet hoe je gevoelens kunt aflezen én overbrengen. Je voelt de vlinders, de zenuwen en het ongemak door je scherm heen. En wordt gegarandeerd verliefd op de sterren in deze real life serie. Hoe leuk is die spontane en grappige Maddi?!

Skin decision

Heel Amerikaans, heel glamoureus, maar ook heel interessant. De deelnemers hebben ieder hun eigen – vaak erg persoonlijke – verhaal om te kiezen voor een upgrade van hun looks. Zo zie je in de eerste aflevering Katrina, die door een enorm trauma allerlei grote littekens op haar lichaam heeft. Plastisch chirurg Sheila Nazarian en gespecialiseerd verpleegkundige en huidexpert Jamie Sherrill helpen de vrouwen die deelnemen weer waardering te krijgen voor hun lichaam. Gaandeweg pik je als kijker ook een aantal weetjes en tips over je huid op.

Indian matchmaking

Hoe anders is het in sommige delen van de wereld geregeld in de liefde. Geregeld ja, want in India en onder Indiase Amerikanen is het nog steeds volkomen normaal om gearrangeerde huwelijken te hebben. Toch zijn de mannen en vrouwen van nu meer uitgesproken dan ooit en dat komt terug in deze docuserie. De balans tussen traditie en het blij maken van de ouders versus het moderne leven en de keuzevrijheden in 2020 geven een mooi inkijkje in het leven van jonge Indiërs die niets liever willen dan ware liefde vinden.

Gerelateerde artikelen