shakti massage

De effectieve kracht van Shakti Massage tegen stress en pijn

Heb je last van stress, pijn of vermoeidheid? Velen ervaren deze uitdagingen dagelijks. Shakti Massage kan helpen om je lichaam en geest te ontspannen. Wil je weten hoe Shakti Massage precies werkt en wat het voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

Wat is Shakti Massage?

Shakti Massage doe je met een spijkermat. Deze methode is gebaseerd op de acupressuur massagetechniek, waarbij er druk wordt uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam. Door de 6000 drukpunten op de spijkermat wordt het lichaam gestimuleerd en gaan jouw organen weer optimaal functioneren. Dit heeft een positief effect op verschillende vervelende klachten zoals stress, spier- en gewrichtspijn en migraine. Maar er zijn nog veel meer voordelen!

Hoe gebruik je de spijkermat?

Voor het beste resultaat gebruik je de spijkermat dagelijks 15 tot 30 minuten. Het is hierbij belangrijk om zo min mogelijk dempende kleding te dragen. Het gebruik op een zachte ondergrond, zoals een bed, is ideaal voor beginners. Heb je een hoge pijngrens? Leg de mat dan eens op een harde ondergrond zoals een vloer.

Enkele resultaten van het gebruik van een spijkermat zijn onder andere:

  • verbetering van het energieniveau;
  • betere slaapkwaliteit;
  • betere doorbloeding;
  • activatie van de gelukshormonen;
  • onder controle houden van autisme en ADHD;
  • vermindering van menstruatiepijn.

Kortom, een spijkermat is de perfecte oplossing voor vrouwen die graag willen afrekenen met vervelende klachten en weer ontspannen door het leven willen gaan. Wil je informatie over de meest verkochte spijkermat BrellaVio®? Klik dan op onderstaande button.

Lees ook: Dit kun je doen tegen een verrekte spier

Foto: Getty Images
Bron: Vriendin