Kitty Mager Afgevalllen

Met dit dieet viel Big Brother-ster Kitty Mager 25 kilo af

Over de geweldige achternaam zijn vast veel grappen gemaakt, maar Kitty Mager is het toch maar mooi gelukt om 25 kilo af te vallen. En zo deed ze dat.

Reality ster Kitty Mager is de afgelopen maanden maar liefst 25 kilo kwijtgeraakt. ‘Mijn knieën kreunen steeds minder als ze een trap zien. De dokter zegt dat ik de bloeddruk van een jonge meid heb. Medicatie wordt verminderd, mijn cholesterol is prima, van beginnende diabetes is geen sprake meer… en 25 KILO LICHTER woehoeeeee!’ vertelt ze.

Bypass

In januari dit jaar kreeg Kitty Mager een gastric bypass waardoor ze in 4 maanden 25 kilo afviel. Op haar instagram account vertelt ze dat ze heel blij is met het gewichtsverlies, maar wie de foto’s bekijkt en de commentaren leest, snapt ook dat het geen makkelijke weg is geweest. Zo schrijft Kitty: “Vanmorgen gaf de weegschaal 10,5 kilo minder aan dan 4 weken geleden!
Best wel veel eigenlijk!
Nadat ik de nodige hobbels heb gehad de afgelopen weken, hoop ik dat het nu stapje voor stapje wat beter zal gaan…
1 ding is zeker, 2 pittige buikoperaties in 3 weken, is geen aanrader….dat valt vies tegen!
Maar dat is geweest….nu goed herstellen!”

Lees ook: 25 dingen die Rebel Wilson deed om 35 kilo af te vallen

Tip van de redactie

Ontdek hoe Mieke Kosters, na jaren van lijnen, haar eetgedrag veranderde door observatie van slanke vrienden. Haar methode onthult de sleutel tot bewuste keuzes en gewichtsverlies. Leer het geheim van slanke mensen kennen en bereik jouw ideale gewicht. Voor meer informatie klik op onderstaande button.


TEKST SANTENL

BEELD GETTYIMAGES/ INSTAGRAM