Diederik Gommers

Dít was Diederik Gommers in zijn jonge jaren

Diederik Gommers’ populariteit op Instagram wordt met de dag groter. Door een ontspannen en feestvierende foto uit zijn jonge jaren te plaatsen, hoopt hij jongeren mee te krijgen met de nieuwste coronamaatregelen

Bij de foto plaatste hij de tekst: “Ik ben ook jong geweest, ik weet hoe mooi het is om dat te vieren. En we vragen nogal wat van de jongeren. Toch hoop ik echt dat iedereen zich gaat houden aan de maatregelen. Ik ben dan ook blij met het voorstel van het kabinet: fanatieker aanpakken zodat we er sneller van af zijn.”

Lees ook:Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen inclusief routekaart. Weet je meteen waar je aan toe bent

Drukte in het ziekenhuis

“Afgelopen nacht had ik dienst en zag ik de drukte. Er waren simpelweg niet genoeg bedden in ons ziekenhuis, waardoor mensen moesten overnachten op de Spoed Eisende Hulp. Samen kunnen we dit!”

https://www.instagram.com/p/CGUVHwNBUaV/

Jongeren

Diederik Gommers is als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care het afgelopen half jaar vaak op televisie verschenen in verschillende praatprogramma’s om de ernst van het coronavirus uit te leggen. Samen met rapper Famke Louise startte hij onlangs een mediacampagne om jongeren te bereiken. Om dat te doen startte hij zijn eigen Instagram-account waar hij inmiddels ruim 300.000 volgers heeft.

Gerelateerde artikelen