I’m a Foodie

I’m Foodie viert 10-jarig bestaan met interessante masterclasses

Hoera, I’m a Foodie bestaat 10 jaar. En in die 10 jaar is het platform van diëtist en voedingswetenschapper en voormalig Santé-columnist Marijke Berkenpas uitgegroeid tot een belangrijke bron van wetenschappelijk onderbouwde informatie over voeding. 

Het jubileum viert I’m a Foodie in stijl, met een reeks online masterclasses (t/m december 2024) waarin steeds een ander onderwerp centraal staat. 15 vooraanstaande deskundigen werken eraan mee, onder wie diëtist, onderzoeker en docent Wendy Walrabenstein, voedingsdeskundige Leroy van de Ree van Voedings- weetjes en hoogleraar Voeding en gezondheid Jaap Seidell.

Van ontspanning aan de eettafel tot informatie over een prikkelbare darm. De meest recente wetenschappelijke inzichten en tips worden gedeeld in de masterclasses, die je ook nog eens rustig terug kunt kijken. Verwacht een bak aan kennis en een flinke dosis inspiratie…en dat een heel jaar lang!

Met de code sante25 ontvang je 25% korting op een masterclass naar keuze (ook geldig op pakketten). Meld je hier aan.

Lees ook: Feiten & fabels van Marijke Berkenpas van I’m A Foodie

I M A Foodie High Ress