Recept: nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole
21 oktober 2019
Omdat het vandaag Internationale Dag van de Nacho is hebben we het recept van een echte Tex Mex-klassieker voor je: een nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole.
Met de producten van Santa Maria maak je in een handomdraai deze heerlijke nachoschotel.
Lees ook: ‘Recept voor quesadilla met gegrilde bloemkool‘
Ingrediënten
4 personen
Voor de nachoschotel
- 200 g geraspte kaas
- 1 el bakolie
- 400 g gehakt
- 1 zakje Taco Seasoning Mix
- 0.5 pot Red Jalapeño
- 1 blik Dip Nacho Cheese Style
- 1 zak Nacho Chips
Voor de guacamole
- 1 zakje Dip Mix Guacamole
- 2 avocado’s
- 100 ml zure room
- Extra: 1 pot Taco Sauce Mild
Bereidingswijze
- Bak het gehakt in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
- Roer door elkaar en laat 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
- Leg de nacho chips op een grote schaal. Leg hier bovenop het gekruide gehakt, de cheese dip, de jalapeño’s en de geraspte kaas.
- Verwarm in de oven op 225 °C gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten.
- Serveer met guacamole en Taco Sauce.