100 Calorieën

Hoe ziet 100 calorieën aan eten er eigenlijk uit?

Of je nu 100 calorieën aan chocolade eet of 100 calorieën aan snoeptomaatjes. De kans is héél groot dat die hoeveelheden enorm van elkaar verschillen. Hoe leuk (of beter: interessant) is het om te zien wat die verschillen precies zijn.

Op het Instagram-account zie je precies hoeveel 100 calorieën aan verschillende voedingsproducten eruitzien. Camella Bot kwam op dit geweldige idee en laat dat zien via haar account Bijt Wijs. We vroegen haar hoe ze op dit geweldige idee kwam.

Lees ook:Hoeveel calorieën verbrand je in je slaap?

Op een simpele manier laten zien hoe 100 calorieën eruitzien

Camella: “Afgelopen jaar kwam ik thuis te zitten met een angststoornis. Ik kon niet naar mijn werk toe, maar wilde wel graag een steentje bijdragen in het vergroten van kennis omtrent voeding. Ik startte de instagrampagina Bijt Wijs, waar ik op een simpele manier weergeef hoe 100 kcal eruitzien. In één oogopslag zie je dat je voor 100 kcal mega veel wortels kunt eten of dat je met 9 M&M’s al aan de 100 kcal tax zit. Inmiddels gaat het zo goed met me dat ik vanuit Bijt Wijs zelfs mijn eigen online bedrijf ben gestart waarin ik gepersonaliseerde voedingsplannen aanbied.”

Zo ziet 100 kcal eruit

https://www.instagram.com/p/CIOcf7dDMgV/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CIBkIUQjN0f/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CHvi2bhjAWO/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CHGVlcmDkSL/?utm_source=ig_web_copy_link

Gerelateerde artikelen