Pannenkoekentaart

Paasrecept: pannenkoekentaart met yoghurt en lemoncurd

Zin om samen met de kids iets lekkers te maken voor Pasen? Deze pannenkoekentaart met yoghurt en lemoncurd is een absolute aanrader en heel makkelijk om te maken!

Ingrediënten:

  • 18 pannenkoeken (hoe meer, hoe feestelijker)
  • 125 g blauwe bessen
  • 125 g frambozen
  • 125 g bramen
  • 800 ml fruityoghurt bosbessen
  • 100 g lemoncurd
  • 150 g frambozenjam

Lees ook: Tips om de perfecte pannenkoeken te bakken

Bereiding:

  • Leg een pannenkoek op een mooi bord. Smeer er met een lepel een laagje fruityoghurt op. Blijf pannenkoeken stapelen met laagjes yoghurt, jam, lemoncurd en fruit. Bewaar wat yoghurt en fruit voor bovenop.
  • Besmeer de bovenste pannenkoek royaal met yoghurt en garneer met bessen, bramen en frambozen.

Recept en beeld: Crisp

Tip van de redactie

Brabantia Touch Bin Afvalemmer
Brabantia Touchbin Ad
Bestel hier

Gerelateerde artikelen