Paasrecept: pannenkoekentaart met yoghurt en lemoncurd
Tekst: Redactie Santé
1 april 2023
Zin om samen met de kids iets lekkers te maken voor Pasen? Deze pannenkoekentaart met yoghurt en lemoncurd is een absolute aanrader en heel makkelijk om te maken!
Ingrediënten:
- 18 pannenkoeken (hoe meer, hoe feestelijker)
- 125 g blauwe bessen
- 125 g frambozen
- 125 g bramen
- 800 ml fruityoghurt bosbessen
- 100 g lemoncurd
- 150 g frambozenjam
Lees ook: ‘Tips om de perfecte pannenkoeken te bakken‘
Bereiding:
- Leg een pannenkoek op een mooi bord. Smeer er met een lepel een laagje fruityoghurt op. Blijf pannenkoeken stapelen met laagjes yoghurt, jam, lemoncurd en fruit. Bewaar wat yoghurt en fruit voor bovenop.
- Besmeer de bovenste pannenkoek royaal met yoghurt en garneer met bessen, bramen en frambozen.
Recept en beeld: Crisp
Tip van de redactie
Brabantia Touch Bin Afvalemmer

Meer van Santé