Meghan Markle Fit vegan

Yoga: zo blijft Meghan Markle fit

In een interview met Best Health Magazine vertelde Meghan Markle hoe ze zo fit blijft: met yoga. Zo doet ze dat dus!

Het tijdschrift Best Health Magazine interviewde Meghan Markle in de tijd dat ze vooral bekend was als actrice in Suits. Op de vraag hoe ze zo fit bleef, antwoordde ze: door yoga. ‘Mijn moeder is yoga lerares en ik begon met yoga toen ik zeven jaar oud was, samen met haar. Ik was nogal koppig als kind, maar mijn moeder zei dat ik mijn flow wel zou vinden. Toen ik op de universiteit zat, ben ik het vaker gaan doen. Vroeger rende ik ook, maar daar heb ik geen tijd meer voor. Nee, yoga is mijn ding. Ik doe het een paar keer per week. Hot yoga is mijn favoriet.’

Lees ook: de beste yoga oefeningen voor een strakke buik

Meghan Markle houdt van yoga

Of Meghan Markle nog steeds fan is van yoga, weten we ook. In bijna alle interviews waarin naar haar beauty geheim wordt gevraagd, verwijst ze naar yoga. En daarnaast naar haar liefde voor ‘clean eating’, eten zonder pakjes en zakjes en met veel verse producten.

Tekst Santenl, beeld GettyImages

Tip van Santé

Yin yoga werkt in op de dieper liggende bindweefsels, wat uiteindelijk een soepeler lichaam en een mooiere lichaamshouding oplevert. Het boek Yin Yoga bevat: ruim 200 verhelderende foto’s, duidelijke beschrijvingen van de oefeningen, tal van variaties op de oefeningen. Houd je van Yoga dan mag dit boek niet ontbreken in jouw boekenkast. Voor meer informatie klik op onderstaande button.