Kaarsen Beschilderen

Wil je proberen: kaarsen beschilderen

Een ‘nieuwe hobby’ verovert Instagram en TikTok: kaarsen beschilderen. En dat is heel leuk én ontspannend om te doen. Dus roep je vrienden en vriendinnen bij elkaar, haal kaarsen en verf en ga aan de slag!

Je kunt kaarsen op verschillende manieren schilderen. Met kaarsvet of met verf. Bij de eerste optie smelt (of brand) je een andere kleur kaars of waxinelichtje en gebruik je het kaarsvet om figuurtjes op de andere kaars te tekenen. Bij de tweede optie (die wat gemakkelijker is) gebruik je acrylverf om je kaarsen te beschilderen. Even laten drogen en je hebt prachtige én originele kaarsen.

Kaarsen beschilderen

Natuurlijk is het zelf leuk om iets te bedenken, maar Pinterest, Instagram en TikTok staan ook vol met creatieve en leuke ideeën. We zetten een aantal leuke varianten op een rijtje. Zo kun je je kaarsen beschilderen met gouden sterretjes voor oud & nieuw, sneeuwvlokken voor de winter, of met bloemen om alvast een beetje in de ‘lente-stemming’ te komen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Becki Clark 🌿 (@becki_clark_)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LOU & CO. CANDLES (@louandco.candles)

Lees ook: De kunst van vriendschappen onderhouden

Een kaars cadeau

Online redacteur van Santé Rachel ging ook zelf aan de slag. Ze haalde kaarsen, acrylverf en kwasten. Het is even wennen om te schilderen op een kaars, maar als je het eenmaal doorhebt is het heel leuk én ook nog ontspannend. Eens wat anders dan een avond met Netflix op de bank. Pak twee kaarsen in pakpapier, doe er een lintje omheen, schrijf een kaartje en je hebt een gezellig cadeautje om weg te geven.

Kaarsen Beschilderen 2

Tip van de redactie:

Hechte vriendschappen beïnvloeden wie we zijn, de keuzes die we maken en hoe we ons voelen. Toch krijgen deze relaties te weinig aandacht en wordt er nauwelijks gesproken over hoe we ze gezond houden. In Ware vriendschap word je uitgenodigd je liefste vriendschappen te vieren juist omdát ze complex zijn, en waar nodig ervoor te vechten – zoals je dat ook voor de liefde zou doen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BEELD GETTY IMAGES

Aminatou Sow