Kerstfilm 2100x1440

5x feel good Netflix-films voor de donkere dagen

De donkere avonden vragen om feel good films. Openhaard aan, chocomel erbij, en Netflix aan: dit zijn de leukste nieuwe films voor het najaar.

Happiest Season (2020)

Abby (Kristen Stewart) wil haar partner Harper (Mackenzie Davis) ten huwelijk vragen tijdens de feestdagen met Harper’s familie. Dan blijkt dat de familie niet weet dat ze lesbisch is. 

Just Say Yes (2021)

Het leven van de hopeloos romantische Lotte staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen, terwijl haar egoïstische zus zich net verlooft. Met Yolanthe Cabau, Jim Bakkum en Noortje Herlaar.

8 Rue l’Humanité (2021)

Als Parijs op slot gaat tijdens de pandemie, moeten de excentrieke bewoners van een flatgebouw zich aanpassen aan een nieuw leven. En dus ook aan elkaar.

Alles is zoals het zou moeten zijn (2020)

Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt alleenstaande moeder Iris (Barbara Sloesen) nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde. Met Jan Kooijman en Sanne Langelaar.

Holidate (2020)

Twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen, worden elkaars platonische metgezel, maar krijgen dan gevoelens voor elkaar. Met Emma Roberts en Luke Bracey.

Tip van de redactie

Untitled Design
Bestel hier