Advent Calender

Wil je hebben: 6x de mooiste beauty adventskalenders

De decembermaand komt steeds dichterbij. Dat betekent: tijd voor adventskalenders! We zetten de mooiste beauty adventskalenders voor je op een rijtje. Om jezelf elke dag te verwennen met iets lekkers.

Adventskalenders hebben iets bijzonders. Elke dag mag je verrast worden met iets moois of lekkers. We kennen ze misschien nog met chocolaatjes erin, maar inmiddels is het assortiment heel erg uitgebreid. Zo bieden heel veel heerlijke merken een jaarlijkse adventskalender aan.

1. The Body Shop

The Body Shop heeft dit jaar maar liefst drie verschillende adventskalender. Ze verschillen in grootte en producten. De kleine variant bevat kleinere producten en met de twee andere groottes kun je iets langer vooruit. Van skincare tot bodycare, make-up en accessoires.

Bodyshop Adventskalender
Shop hier

2. JUNGLÜCK

Deze adventskalender van JUNGLÜCK is prachtig om te zien door de lichte kleuren. En leuk: de doos met lade is ook nog eens herbruikbaar. De doos is gevuld met 26 favoriete en nieuwe producten van het merk. Perfect om een keer iets nieuws te proberen en te kijken wat er bij jouw huid past. Weet je niet precies wat iets is? Er zit uitleg bij de verschillende producten.

Bw 230807 Jungluck Adventskalender Isabelwallace 1672 Highres
Shop hier

3. Benefit

Dol op glitter en glamour? Dan is deze adventskalender van Benefit iets voor jou. Het zit vol met verschillende soorten make-up: van mascara tot een powderbrush. Je kunt alles nalezen op de site of het lekker een verrassing laten voor jezelf. Dat is misschien nóg wel leuker.

Benefit
Shop hier

Lees ook: De kerstboom optuigen, vanaf wanneer kan het?

4. Comfort Zone

De adventskalender van Comfort Zone bevat, naast een hele mooie illustratie op de buitenkant, 24 producten in een klein (reis)formaat. Dé perfecte manier om het merk te leren of nieuwe producten te leren kennen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

Bw Calendar 2000x
Shop hier

5. Rituals

Alleen de reclame van de adventskalender van Rituals ziet er al sprookjesachtig uit. Een adventskalender die langzaam tot leven komt naarmate de kerstdagen dichterbij komen. En dat gevoel kun je ook thuis creëren door de kalender zelf op te bouwen. Elke dag word je verrast met een heerlijke beauty product. En leuk: dit jaar is er ook een versie voor mannen.

Rituals Kalender
Shop hier

6. OPI

Van nagellak kun je nooit genoeg hebben. Ben je fan van mooie gelakte nagels? Dan is deze adventskalender van OPI zeker iets voor jou. 25 dagen lang word je elke dag verrast met een nieuwe kleur. En heb je kleurtje die niet helemaal bij je past? Dan is het ook nog eens heel leuk om cadeau te geven.

Opi
Shop hier

Beeld: JUNGLÜCK