waterproof mascara

Top 5 waterproof mascara’s die perfect blijven zitten

Mascara is een onmisbaar product in iedere make-uproutine. Maar welke waterproof varianten blinken echt uit? Hieronder bespreken we de top 5 beste waterproof mascara’s waarmee je gerust een duik in het zwembad kan nemen.

Top 5 waterproof mascara’s

1. Clinique High Impact Waterproof Mascara

Allereerst beginnen we met de Clinique High Impact Waterproof Mascara. Deze mascara zorgt voor maximale lengte en volume, en bovendien houden de effecten stand bij regen, zweet en tranen. Daarnaast is het veilig voor gevoelige ogen en contactlensdragers, wat het een uitstekende keuze maakt voor vrijwel iedereen.

2. Maybelline New York Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara

Vervolgens hebben we de Maybelline New York Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara. Dit product zorgt voor volle, gedefinieerde wimpers. Het flexibele borsteltje bereikt elke wimper, zelfs de kleinste in de hoekjes. Bovendien zorgt de waterproof formule ervoor dat het resultaat de hele dag behouden blijft, zelfs bij het zwemmen.

3. Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara

Tevens vermeldenswaard is de Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara. Deze mascara geeft je wimpers een buitengewone krul en is uitermate bestand tegen water. Het speciale borsteltje zorgt voor een optimaal resultaat. De hoge prijs wordt gecompenseerd door de premium kwaliteit en duurzaamheid.

4. L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara

Eveneens indrukwekkend is de L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara. Deze mascara biedt intens volume en spectaculaire lengte. De verzorgende castorolie in de formule voedt de wimpers bij elke applicatie. Het resultaat? Prachtige, volle wimpers die de hele dag blijven zitten, wat het weer ook doet.

5. Urban Decay Perversion Waterproof Mascara

Ten slotte is er de Urban Decay Perversion Waterproof Mascara. Dit product is geliefd om zijn vermogen om de wimpers te verlengen en te verdikken zonder klonten. De ultra-crèmeachtige formule glijdt soepel over de wimpers en biedt de hele dag door een waterdichte dekking.

Lees ook: 3 ultieme lippenstiften voor een langdurige, kiss-proof look

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

Clinique
Maybelline New York
L'Oréal Paris