jonger lijken

10 Gouden tips om jonger te lijken

Er zijn geheimen die het waard zijn om gedeeld te worden. Zeker als het gaat om er jonger uitzien dan je daadwerkelijke leeftijd. Dus hier zijn ze: tien gouden tips om die jeugdige uitstraling te behouden, zonder een fortuin uit te geven aan schoonheidsbehandelingen.

Tips om jonger te lijken

1. Zorg voor voldoende slaap

Als eerste, slaap. Een goede nachtrust is essentieel om je huid te laten stralen. Je zult merken dat na een nacht van volledige rust, de huid er frisser en jeugdiger uitziet.

Lees ook: 5 kamerplanten die je nachtrust verbeteren

2. Hydratatie is essentieel

Blijf gehydrateerd! Drink minstens acht glazen water per dag. Het houdt je huid gehydrateerd en zorgt ervoor dat je lichaam goed functioneert.

3. Bescherm je huid tegen de zon

Hoewel de zon heerlijk kan voelen, kan het je huid ook beschadigen. Bescherm je huid door altijd een zonnebrandcrème te dragen met een hoge SPF. Niet alleen op het strand, maar ook tijdens dagelijkse activiteiten.

Lees ook: Top 5 beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht

4. Regelmatige beweging

Zoals je weet, is beweging goed voor het hart en de longen, maar wist je ook dat het je huid ten goede komt? Regelmatige lichaamsbeweging bevordert de bloedcirculatie, wat resulteert in een gezonde, jeugdige gloed.

Yogaoefeningen Tegen Nekklachten (1)

5. Gezond eten

Eet je weg naar een jongere uitstraling! Voed je lichaam met veel groenten, fruit en magere eiwitten. Deze voedingsmiddelen bevatten antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen schade. Weet je niet hoe je moet beginnen? Lees onderstaande besteller dan eens.

6. Zeg nee tegen roken

Roken is niet alleen slecht voor de longen, maar ook voor de huid. Het kan leiden tot vroegtijdige veroudering en rimpels. Dus zeg nee tegen die sigaret! Lukt het maar niet? Lees dan eens: Nederland stopt! Met roken. Heel veel mensen zijn dankzij dit boek al gestopt.

stoppen met roken

7. Beperk je alcoholinname

Hoewel een glaasje wijn op zijn tijd geen kwaad kan, kan overmatig alcoholgebruik de huid uitdrogen en leiden tot vroegtijdige veroudering. Geniet, maar met mate.

8. Verwen je huid met een gezichtsmasker

Gun je huid een moment van ontspanning met een gezichtsmasker. Het zal je huid helpen om voedingsstoffen beter op te nemen en er fris en jong uit te laten zien. Onderstaand gezichtsmasker bestrijdt ouderdomsverschijnselen en zorgt voor een gave stralende huid.

9. Houd je huid schoon

Een schone huid is een blije huid. Verwijder dagelijks vuil en make-up om verstopte poriën te voorkomen. Dit zal de kans op veroudering verminderen.

10. Lach vaak

Een oprechte lach is de beste make-up die je kunt dragen. Het verbetert je humeur, vermindert stress en straalt positieve energie uit. Dus lach en laat de wereld je prachtige, jeugdige glimlach zien.

Tenslotte, het allerbelangrijkste: omarm je leeftijd. Je bent zo jong als je je voelt. Schoonheid is niet alleen huid diep, het komt van binnen. Je zelfvertrouwen, je houding en je levensvreugde maken je mooi en jeugdig.

Lees ook: 8 tekenen dat je niet genoeg beweegt

Tip van de redactie

Deze Carmen gezichtssauna zorgt ervoor dat je een schone, gereinigde huid krijgt! Wanneer je je gezicht stoomt gaan je poriën open, waardoor het vuil de poriën zal verlaten. Doordat het vuil uit je poriën is, zullen mee-eters en puistjes minder snel voorkomen en zelfs verdwijnen. Voor meer info klik op onderstaande button.

Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst