luxueuze parfums met korting

7 luxueuze parfums tegen verrassend lage prijzen

Trap de feestdagen af met een snufje luxe. Want nu schaf je jouw droomparfum aan met tot 60% korting. Perfect als verwennerij voor jezelf of als een geurig cadeau onder de boom. Lees snel verder.

Hoe parfum langer blijft zitten

Met enkele slimme trucjes kun je ervoor zorgen dat je parfum langer blijft zitten. Hieronder vind je enkele handige tips die het verschil kunnen maken.

  • Hydrateer je huid: Zorg ten eerste ervoor dat je huid goed gehydrateerd is voordat je parfum aanbrengt. Parfum hecht namelijk beter aan een gehydrateerde huid. Gebruik een geurloze lotion om geurmenging te voorkomen.
  • Breng aan op warme lichaamsdelen: Focus vervolgens op de warme delen van je lichaam zoals je polsen, nek, ellebogen, en achter je knieën. Deze plekken verspreiden de geur beter door de natuurlijke warmte van je lichaam.
  • Vermijd wrijven: Wrijf daarnaast na het aanbrengen de parfum niet over je huid. Dit kan de geurmoleculen breken en de geur verminderen. Dep het liever zachtjes.
  • Bewaar je parfum op de juiste manier: Zorg er ten slotte voor dat je je parfum op een koele, droge plek bewaart, uit direct zonlicht. Warmte, vocht en licht kunnen de kwaliteit van de geur aantasten.

Lees ook: altijd koude voeten? Dan heb je dit nodig

7 luxueuze parfums met korting

1.

Calvin Klein Eternity Moment

Calvin Klein Eternity Moment

Van €40,- voor €24,97

2.

3.

4.

5.

Calvin Klein CK Euphoria

Calvin Klein CK Euphoria

Van €112,- voor €43,-

6.

7.

Calvin Klein Obsession

Calvin Klein Obsession

Van €35,- voor €23,12

Zit jouw favoriete parfum er niet tussen? Kijk dan hier voor veel meer parfum die nu ook flink afgeprijsd zijn.

Lees ook: 4 beste smartwatches voor fietsers

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

26 november 2023

Van €93,- voor €26,77
Van €53,99 voor €18,78
Van €53,- voor €22,19