Placeholder

Druivenpitolie, je nieuwe dagcrème?

Gebruik jij graag cosmetica die zo natuurlijk mogelijk is? Overweeg dan eens druivenpitolie als vervanger. Anita Mulderij vertelt er meer over.

Anita Mulderij: ‘Misschien ben je bezig met gezond eten en afslanken en probeer je e-nummers, geur-, kleur- en smaakstoffen zoveel mogelijk te vermijden. Als je chemische stoffen in cosmetica wilt vermijden, kan druivenpitolie een goede oplossing zijn. Het is bijvoorbeeld een goede vervanger voor dagcrème.

Wat zijn de voordelen van druivenpitolie voor je huid?

Antioxidant vitamine E

Druivenpitolie zit boordevol vitamine E. Deze antioxidant beschermt je huid en haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en gaat veroudering tegen. Je huid en haren behouden hun natuurlijke soepelheid en glanzen van gezondheid!

Omega 3- en 6-vetzuren

Druivenpitolie is rijk aan omega 3- en 6-vetzuren. Deze gezonde werkstoffen van druivenpitolie hydrateren en verzachten huid en haar en spelen een belangrijke rol bij de celstructuur. Ideaal bij beschadigd haar en een droge, schilferende huid.

Antioxidant oligomeric procyanidin

Druivenpitolie bevat de flavonoïde oligomeric procyanidin. Onze huid neemt deze krachtige antioxidant snel op, zodat ze optimaal beschermd is tegen huidveroudering. Als puur natuurlijke werkstof van druivenpitolie kan oligomeric procyanidin ook helpen om rimpels te verminderen. Voor een gladde huid.

Druivenpitolie bevordert de doorbloeding

Druivenpitolie bevordert de doorbloeding van je huid, waardoor het kan helpen bij littekens en striae. Ideaal voor een mooie en gezonde huid. Druivenpitolie heeft dus verschillende voordelen voor je haar en huid, dus waar wacht je dus nog op? Dagcrème en conditioner eruit, druivenpitolie erin.

Meer tips voor een mooi en gezond lijf? Kijk op JasperAlblas.nl voor gratis voedingstips en heerlijke gezonde recepten.’

Tekst: Anita Mulderij | Beeld: Shutterstock

Gerelateerde artikelen