Kleine Keukenapparaten

Top 5 kleine keukenapparaten: nu met hoge korting

Een hippe waterkoker met vijf temperatuurstanden, een slowcooker waarmee je ook kan koken en bakken en meer. Wij van Santé ontdekten de beste pre black friday deals die zowel praktisch als voordelig zijn.

Kleine keukenapparaten: de beste pre black friday deals

1. Tefal Flagship waterkoker

€65,- – €55,-

Allereerst de Tefal Flagship waterkoker. Hij combineert stijl met functionaliteit. Je kunt kiezen uit vijf temperatuurstanden op het minimalistische, digitale scherm voor jouw perfecte warme drank. Verder houdt de dubbelwandige waterkoker warmte vast en blijft koel aan de buitenkant. Ook heeft hij een handige warmhoudfunctie van 30 minuten. Met een capaciteit van 1,7 liter, is hij ideaal voor meerdere kopjes. Dankzij de automatische uitschakeling, biedt hij gemak en veiligheid in één modern design.

2. Tefal All-in-One Slowcooker

98,99 – €88,-

Ten tweede de Tefal All-in-One. Een ware keukenheld want hij heeft een 3-in-1 functionaliteit: snelkoken, slowcooken, stomen en bakken. Met vijfentwintig programma’s biedt hij eindeloze culinaire mogelijkheden. Het bijgeleverde receptenboek maakt het daarnaast eenvoudig om meteen te beginnen met experimenteren. Of je nu kiest voor slowcooking of de snelle kookfunctie, met zijn 6-liter capaciteit bereid je moeiteloos maaltijden voor het hele gezin.

3. Tefal OptiGrill+ XL

169,- – €139,-

Ten derde de Tefal OptiGrill+ XL contactgrill. Hiermee bereik je steeds weer perfecte grillresultaten. Deze grill is bijvoorbeeld ideaal voor vlees, vis, zeevruchten en tosti’s. Daarnaast heeft hij een kooksensor die zich aanpast aan de dikte van je ingrediënten. Met kleur- en geluidssignalen en negen automatische programma’s, is elk gerecht moeiteloos te bereiden. Zowel voor rood als doorbakken. Perfect dus voor uitgebreide maaltijden.

4. Philips High-speed blender

145,95 – €119,-

Ten vierde de Philips High-speedblender. Deze uitgerust met ProBlend Ultra-technologie voor de gladste mengsels en eindeloze culinaire inspiratie. Met de NutriU-app creëer je moeiteloos een verscheidenheid aan smaken en texturen, van smoothies tot soepen en van sauzen tot notenpasta’s. Zo houd je thuis iedereen tevreden.

5. Philips Airfryer Essential

109,99 – €89,-

Ten slotte de Philips Airfryer Essential. Geniet bijvoorbeeld van krokante, gezonde frietjes en andere hapjes met tot 90% minder vet dankzij de Rapid Air-technologie. Ideaal voor twee tot drie personen. Bovendien kunnen alle losse onderdelen in de vaatwasser. Het digitale touchscreen zorgt bovendien voor nauwkeurige instellingen. Handig!

Lees ook: Met deze tips kan je nóg beter koken met je oven

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

KO8508
CY505E
HR3760/10
KO8508