Vrouw Heeft Kampeervakantie Ligt In Tent

7 items voor een comfortabele kampeervakantie

Kamperen is een avontuur, maar comfort hoeft daar niet onder te lijden. Met de juiste uitrusting wordt je kampeertrip een stuk aangenamer. Hieronder vind je 7 kampeerspullen die je vakantie een stuk comfortabeler maken.

Items voor een comfortabele kampeervakantie

1. Opblaasbare isolatiemat

Een opblaasbare isolatiemat biedt extra comfort en warmte tijdens het slapen. Ideaal voor koude nachten en gemakkelijk op te bergen.

2. Draagbare espresso machine

Een draagbare espressomachine zorgt voor een perfecte kop koffie, zelfs in de natuur. Start je dag goed met een vers gezette espresso, waar je ook bent.

3. Opblaasbare slaapbank

Een opblaasbare luchtbank is ideaal voor ontspanning bij de tent of het kampvuur. Daarna til je de bank je tent in en klap je hem uit als comfortabel bed.

4. Powerbank op zonne-energie

Altijd stroom voor je apparaten, zelfs op de meest afgelegen locaties. Deze powerbank laadt op met zonne-energie en houdt je apparaten werkend.

5. Hangmat met muggennet

Voor de ultieme ontspanning in de buitenlucht. Een hangmat met muggennet zorgt ervoor dat je zonder jeukende beten van de natuur kunt genieten.

6. Opvouwbare Emmer

Een opvouwbare emmer is verrassend veelzijdig, van het wassen van de afwas tot het vervoeren van water. Makkelijk op te bergen en lichtgewicht.

7. Pop-up prullenbak

Een pop-up prullenbak helpt je kampeerplek netjes te houden. Gemakkelijk op te zetten en weer in te klappen, zodat je zonder moeite afval kunt verzamelen en afvoeren.

Lees ook: Déze gezonde basics mogen niet missen in je campingkast

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

Bahidora
Wacaco
Elzle
Btrwor