Kopjes

De leukste kopjes om je koffie (of thee) uit te drinken

Of je nu thuis een kop koffie drinkt, of zelf een leuk kopje naar je werk meeneemt. Van kopjes kun je nooit genoeg hebben. Daarom zetten we een aantal favorieten op een rijtje. Kopiëren en plakken naar je lootje en het wordt een fijne Kerst.

1. HK Living

Wie kent ze niet? De kopjes van HK Living zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren. Je kunt er je espresso, koffie, cappuccino of thee uit drinken. Op heel veel plekken te koop en een parel in je keuken. De hoge varianten zijn perfect voor de echte liefhebber, doordat er ontzettend veel in gaat.

Hk Living
Shop hier

2. Anna + Nina

De dames van Anna + Nina weten elke keer weer een prachtige collectie kopjes uit te brengen. Met grappige en leuke teksten, of met een gezellig patroon: het zijn allemaal mooie varianten.

Anne Nina
Shop hier

Lees ook: Hoeveel bespaar je per maand wanneer je alleen thuis koffiedrinkt?

3. Dille & Kamille

Je kunt het zo gek niet bedenken en het ligt in de winkels van Dille & Kamille. Wat ze ook hebben? Heel veel verschillend soort servies met – je raadt het al – kopjes voor je thee of koffie. Vaak hebben ze een natuurlijk thema, subtiel maar erg mooi. En fijn: er zijn grote varianten waar héél veel thee in kan.

Dille Kamille
Shop hier

4. House Doctor

House Doctor is een interieurmerk met allerlei verschillende producten. Van een heel servies tot meubels: je kunt er van alles van kopen. Ze hebben ook hele leuke kopjes, waaronder deze groene en grijze. Leuk in dezelfde kleur, maar ook om af te wisselen.

House Doctor
Shop hier

5. Zelfgedraaide kopjes

Leuk én origineel: zelfgedraaide kopjes. Daarvoor hoef je niet zelf aan de slag (al is dat natuurlijk wel extra leuk). Er zijn namelijk verschillende mensen die hun keramiek online aanbieden. Fijne accounts zijn bijvoorbeeld @crookedgarden, @kleikastelen en @ceramicsisa. Gegarandeerd een originele kop koffie!

Crookedgarden
Foto: Crookedgarden

De kopjes van Yara

Nog meer inspiratie nodig? Yara Michels deelt op Instagram deze video met daarin allerlei verschillende kopjes. Die wil je hebben!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels)

TEKST RACHEL VIETH
BEELD GETTY IMAGES
12 DECEMBER 2023