beste, betaalbare ventilatoren

Top 3 beste, betaalbare ventilatoren

Snak je naar een vleugje verkoeling? Een fijne ventilator kan de redder in nood zijn. Maar welk model is perfect voor jou en is betaalbaar? Geen nood, hier is een selectie van de drie allerbeste ventilatoren.

Top 3 beste, betaalbare ventilatoren

1. Torenventilator Allteq

Deze torenventilator van Allteq is een echte krachtpatser. Met zijn 45 Watt vermogen en drie snelheden kan hij elke kamer in een mum van tijd koel krijgen. En dankzij de meegeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de instellingen te wijzigen.

2. Bestron Vloerventilator

Een favoriet bij veel gebruikers. Deze vloerventilator is niet alleen sterk in het verplaatsen van lucht, maar ook in stijl met zijn unieke retro-look. Hoewel het design misschien niet iedereen aanspreekt, is de functionaliteit onbetwistbaar. Voor een koele bries op die hete zomerdagen, zou deze ventilator zomaar je beste vriend kunnen worden.

3. Solis Tafelventilator

Verlang je naar een zuchtje wind op deze hete dagen? Analoog aan een zomerbriesje, biedt de Solis Tafelventilator een vleugje verkoeling. Met vier knoppen kies je uit drie snelheden of zet je het toestel uit. Dankzij de stille werking, is het ideaal voor naast je bed, zodat je zelfs tijdens zinderende nachten rustig slaapt.

Lees ook: Hoe ga je om met warmte?

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker