Beste Krultangen

De top 3 beste krultangen

Zoek je naar die ene magische krultang? Santé zocht de drie absolute toppers voor je uit. Of je nu je portemonnee strak in de hand houdt of juist zin hebt in een decadente verwennerij voor je haar, we hebben voor iedereen de perfecte match.

Zo blijven je krullen de hele dag zitten

Heb je je kostbare tijd besteed aan het toveren van krullen in je haar… Om vervolgens te ontdekken dat je zorgvuldig gecreëerde krullen na een uurtje alweer op de vlucht zijn geslagen? Dat behoort nu tot de verleden tijd. Hier zijn wat slimme trucjes om ervoor te zorgen dat jouw krullen de hele dag parmantig blijven zitten.

  • Gebruik een hittebeschermende spray: Voordat je begint met het krullen van je haar, trakteer je je lokken op een flinke spray. Het beschermt je haar tegen de hitte van de krultang en helpt je krullen langer in model te blijven.
  • Ga voor een krultang van topkwaliteit: Een goede krultang kan het verschil maken tussen een ‘meh’ en een ‘wow’. Kies voor een model met instelbare temperatuurinstellingen en een keramische of titanium coating.
  • Wees zuinig met haarproducten: Een vleugje mousse of haarspray kan wonderen doen om je krullen te fixeren, maar overdrijf niet. Te veel van het goede kan je haar verzwaren en je krullen laten inzakken.
  • Weersta de verleiding om je haar aan te raken: Hoe aanlokkelijk het ook is, probeer je krullen zo min mogelijk aan te raken. Door je haar te veel te betasten, kunnen de krullen sneller hun vorm verliezen.

3 beste krultangen

1. Remington Pearl Pro Curl CI9532

Allereerst presenteren we je de Remington Pearl Pro Curl. Deze krultang is een ware lieveling onder de krul-enthousiastelingen. Niet alleen vanwege zijn vriendelijke prijskaartje, maar ook door zijn kwaliteit. De parelkeramische coating zorgt voor een eerlijke verdeling van de warmte, waardoor je lokken transformeren in schitterende, glanzende krullen. Een absolute must-have voor de koopjesjager met oog voor kwaliteit.

2. BaByliss Curl Secret C1300E

Op de eervolle tweede plek treffen we de BaByliss Curl Secret. Deze krultang onderscheidt zich door zijn automatische krulfunctie. Het enige wat je hoeft te doen is een pluk haar in het apparaat te leggen en voilà, perfecte krullen als resultaat. Het is een ware tijdbespaarder voor degenen die altijd in de weer zijn.

3. Philips StyleCare Prestige BHB878/00

De Philips StyleCare Prestige verdient absoluut een plaatsje in deze eregalerij. Deze krultang, met zijn vernuftige ontwerp, maakt het mogelijk om tot dicht bij de wortels te krullen zonder je hoofdhuid te grillen. En wat krijg je daarvoor terug? Volumineuze, veerkrachtige krullen die de hele dag hun vorm behouden.

Lees ook: De 5 beste up do’s om je haar voller te doen lijken

Foto: Getty Images
Bron:
Vriendin

€29,99