bath bucket

Bath Bucket: Dé ultieme oplossing voor baden zonder bad

Ontspannen in een heerlijk warm bad na een lange en stressvolle dag, wie wil dat niet? Maar wat nou als je thuis geen bad hebt? Dan is hier dé oplossing voor jou: de Bath Bucket! Dit bad is speciaal ontworpen voor mensen zonder bad…

De Bath Bucket, wat is dat precies?

De Bath Bucket is niet alleen handig voor mensen zonder bad, maar ook ideaal voor de kleinere badkamers. En wanneer je het bad even niet nodig hebt, zet je het gewoon aan de kant. Het bad heeft een inhoud van zo’n 210 liter en is groot genoeg voor een volwassen persoon. Maar ook voor kinderen is het een fantastisch bad om in te spelen.

Het mooie van de Bath Bucket is dat het aan de zijkant een bakje heeft waar je je badproducten in kunt bewaren. Maar waarom zou je er niet wat te drinken op zetten? En met een boek erbij kun je jezelf heerlijk terugtrekken en genieten van een momentje voor jezelf. Na het badderen hoef je het bad alleen nog even af te tappen met de bijgeleverde afvoerslang. De Bath Bucket is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, grijs en zwart en kost slechts €69,95. Kies de kleur die het beste past bij jouw interieur en geniet van een heerlijk warm bad, gewoon bij jou thuis!

Kortom, met de Bath Bucket hoef je geen bad te hebben om te kunnen genieten van een ontspannen badmoment. En dankzij de handige afvoerslang en het compacte formaat kun je het bad gemakkelijk opbergen wanneer je het niet nodig hebt. Haal de Bath Bucket in huis en geniet van een momentje voor jezelf! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Zo neem je het perfecte bad

Foto: Getty Images
Bron: Vriendin

EKEO Zitbad - 210L