terrasverwarmer

Zo maak je ook tijdens koude avonden een gezellige plek van je tuin

Nu de zomer bijna op zijn einde loopt worden de dagen korter en vooral kouder. Omdat we de afgelopen maanden helaas niet volop hebben kunnen genieten van buiten zijn (de zon heeft zich namelijk niet erg vaak laten zien..) is het fijn om niet gelijk onder een dekentje op te bank te hoeven zitten nu het nog een stukje kouder gaat worden. Hieronder lees je wat jij kan doen om jouw tuin om te toveren tot favoriete relaxplek, óók wanneer het weer wat minder vrolijk oogt!

Sfeerverhogende tierelantijntjes

Wanneer het buiten koud en donker is, nodigt dat misschien niet echt uit om eens lekker in de tuin te zitten. Maar daar kun je heel gemakkelijk verandering in brengen! Door gezellige kaarsen neer te zetten en misschien zelfs een lichtslinger op te hangen ziet je zithoek er meteen super knus uit! Elektrische terrasverwarmer aan, lekkere hapjes erbij en niks meer aan doen!

Elektrische terrasverwarmer to the rescue!

We kennen ze waarschijnlijk allemaal wel van een gezellig avondje op het terras in de stad; elektrische terrasverwarmers. Ze houden je warm wanneer je lekker buiten wilt zitten maar het weer dit eigenlijk niet toelaat. Ze geven een warme glow af die heerlijk knus aanvoelt zodat je volop kunt genieten van je drankje én de gezelligheid. Goed nieuws! Zo’n elektrische terrasverwarmer is prima betaalbaar en ook zeer geschikt voor gebruik rondom je eigen huis! Zo verwarmt hij jouw knusse plekje bij de veranda, overkapping of op je balkon. Weg kou, hallo gezelligheid!

Pak al je leukste spellen uit de kast

Nu de kou dankzij je terrasverwarmer geen roet meer in het eten gooit en de kaarsen zorgen voor een vrolijke look, kun je leuke spelletjesavonden organiseren! Want wat is er nou gezelliger dan een ouderwetse spelletjesavond? Haal dus al je favoriete spellen uit de kast, trommel je beste vrienden op en beleef een avond die jullie niet snel zullen vergeten.

Zorg voor lekkere snacks

Een gezellige avond met je vrienden, familie of je grote liefde wordt natuurlijk nóg gezelliger als er lekkere hapjes op tafel staan. Duik dus nog even de keuken in (of haal het lekker kant en klaar, het gaat om het idee!) en zie al die blije koppies en twinkelende ogen als jij je bereidingen op tafel zet. Liefde gaat door de maag, van mannen én van vrouwen! Smakelijk!

Lees ook: 6x handige keukenhulpjes tijdens het buiten koken

Dit is een partnerbijdrage