Week Van Het Engelse Boek

Lekker lezen tijdens de Week van het Engelse boek!

Engelse boeken worden steeds populairder en daarom krijgen ze nog eens extra aandacht tijdens de Week van het Engelse boek van 26 oktober tot en met 3 november.

Tijdens de Week van het Engelse boek krijg je bij de deelnemende boekhandels (AKO, Bruna, The Read Shop, Bookspot en bij een minimale besteding van €12,50 aan Engelstalige boeken het boekgeschenk Four Warnedvan bestsellerauteur Jeffrey Archer gratis. Four Warned bevat vier korte verhalen boordevol spannende wendingen.

Lees ook:Dit zijn de voordelen van lezen voor het slapen gaan

Must reads

Wij verzamelden de 3 must Engelstalige must reads van dit moment:

Engelse Boeken
Engelse Boeken

Too Much and Never Enough – Mary Trump

Dit boek kwam al in opspraak voordat het op de markt kwam. Want het nichtje van de Amerikaanse president, Donald Trump, doet even een boekje open over hem. Mary Trump vindt haar oom de gevaarlijkste man op aarde en vertelt aan herinneringen en ervaringen waarom zij zo over hem denkt.

€ 26,95

Bestellen

The Subtle Art of Not Giving A F*ck – Mark Manson

Een blogger prikt door alle onzin heen om je constant positief te laten voelen, zodat je echt een beter en gelukkiger mens wordt. Mark Manson hekelt positiviteit en laat in zijn blogs zien hoe hij er werkelijk over denkt.

€ 17,95

Bestellen

The School of Life – Alain de Botton

Hoe kun je slim en goed leven in de 21e eeuw? En hoe pak je dat precies aan? Deze vragen houdt Alain de Botton met zijn School of Life al tien jaar lang bezig. Volgens hem is het antwoord te vinden in je emotionele intelligentie.

€ 22,95

Bestellen