Lening

Geld lenen kan prima oplossing zijn

Het kan iedereen overkomen: je zit even krap in je financiën en dan komt net die super tweedehandsauto voorbij, vragen je vrienden je mee op vakantie, of tref je je droomhuis. Een lening kan een fijne oplossing zijn.

Als je een lening afsluit is het in eerste instantie belangrijk dat je weet dat je deze terug kunt betalen. In dat geval is lenen een goede tijdelijke oplossing. Je hebt op het juiste moment de beschikking over de nodige hoeveelheid geld, die je zonder een lening niet tijdig bij elkaar hebt.

Tegenover lenen staat sparen en besparen. Er is een aantal manieren waarop je redelijk snel geld kunt besparen en daarmee een lening prima kunt afbetalen of maandelijks ruimer in je financiën zit.

3 bespaartips

Ziektekosten

Kies ieder jaar de juiste ziektekostenverzekering en verzeker je niet voor dingen die niet bij je passen en die onnodig zijn. Dat kan je maandelijks veel geld schelen.

Abonnementen

Heb je al jaren een abonnement op een magazine, maar verdwijnt deze na één keer bladeren al in de krantenbak? Zeg het abonnement dan op.

Duurzaam

Verkoop goede spullen die je niet meer nodig hebt. Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om je kleding te verkopen, meubilair en andere spullen. Marktplaats is daar een voorbeeld van.

– Dit artikel is een samenwerking met Pricewise

Gerelateerde artikelen