Ontspannen Met Een Boek

Dít is de beste manier om te ontspannen

Er is een aantal dingen die goed zijn om te ontspannen, zoals yoga, mediteren of wandelen… Maar er is maar een ding die echt het allerbeste voor ontspanning kan zorgen!

Je favoriete tijdschrift lezen (de Santé!), met een boek op de bank of in bed. Niets is zo ontspannend als lezen. Zo schrijft de Britse psychologe Claudia Hammond in haar boek ‘Rust’ dat dat alles te maken heeft met de vrijheid die lezen geeft.

Lees ook:10x ontspannen en ontstressen

Ontspannende bezigheid

Ook blijkt uit een grootschalig onderzoek in 2016 onder 18.000 mensen uit 135 landen dat 58 procent lezen de meest ontspannende bezigheid is, meer nog dan muziek luisteren, televisiekijken, mindfulness doen, dagdromen, een bad nemen, niets doen, alleen zijn, wandelen of de natuur ingaan. Dus wil jij lekker ontspannen? Koop een boek!

Online je tijdschriften en boeken kopen

Gelukkig zijn de boekhandels inmiddels weer open, dus kun je gewoon jouw favoriete boeken en tijdschriften in de winkel kopen. Liever de Santé online kopen? Dat kan natuurlijk ook! Geen zin in een tripje naar de lokale boekhandel? Voor de fijnste boeken kun je online gelukkig ook terecht bij bijvoorbeeld Bookspot.nl, Bruna.nl. Ako.nl en Readshop.nl.

Bron: Welingelichtekringen.nl

Gerelateerde artikelen