Schermafbeelding 2100x1440 2021 04 20 Om 16.35.57

De gelukkigste man ter wereld

Zelfs in de donkerste tijden kun je nog geluk vinden. Dat blijkt uit dit schitterende boek: de gelukkigste man ter wereld.

Schermafbeelding 2100x1440 2021 04 20 Om 16.35.57
De gelukkigste man

“Als je het geluk hebt om geld en een mooi huis te bezitten, dan kun je je het veroorloven om degenen te helpen die niet zo gelukkig zijn. (…) Daar gaat het in je leven om. Het delen van geluk.”

– Eddie Jaku

De 100-jarige Eddie Jaku, de gelukkigste man ter wereld, groeide op als Joodse jongen in Leipzig, Duitsland. Hij was trots op Duitsland, maar dat veranderde allemaal in november 1938. Hij werd mishandeld, gearresteerd en naar een concentratiekamp gebracht. In Buchenwald en Auschwitz maakte hij de meest verschrikkelijke dingen mee. Hij verloor zijn familie, vrienden en zijn vaderland. Eddie overleefde de oorlog en besloot een eerbetoon te brengen aan de slachtoffers. Door zijn verhaal te vertellen, zijn wijsheden te delen en zijn beste leven te leiden. Hij beloofde zichzelf elke dag te glimlachen. Nu zegt hij de gelukkigste man ter wereld te zijn. Dit persoonlijke en hoopvolle verhaal laat zien hoe je geluk kunt vinden, zelfs in de donkerste tijden.

Klik HIER om het boek te bestellen

Of ga naar je lokale boekwinkel, Bruna, Ako of Readshop en bestel het daar.

Een boek voor de liefste moeder

Gerelateerde artikelen