Placeholder

Bloemenhoroscoop

Het is lente! Tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Deze bloemen passen het best bij jouw sterrenbeeld.

Stier

Stieren zijn daadkrachten en vastberaden. Een klaproos past goed bij hun persoonlijkheid, maar deze kun je niet per bos kopen en in een vaas doen.  Plant wat zaadjes en in de tuin en geniet van een mooi bos rood-oranje klaprozen.

Tweeling

Jij kunt een bloemetje zeer waarderen. Van een simpel bosje lavendel tot een grote bos lelies. Veel groen en frisse kleuren als lila en geel zijn lekker zomers en blij, dat past goed bij een tweeling.

Kreeft

Witte bloemen stralen gevoeligheid uit, en laat dat nou net een eigenschap van een kreeft zijn. Welke soort? Dat maakt jou niet uit.

Lees ook: Deze vakantie past het best bij jouw sterrenbeeld

Leeuw

Zonnebloemen zijn even krachtig, groots en opvallend als de leeuw, die doen het dus altijd goed!

Maagd

Bij een maagd past een klein boeketje met simpele bloemen, zoals madeliefjes. Deze sluiten goed aan bij hun perfectionistische karakter. De kleur? Violet!

Weegschaal

Keuzes maken, dat vindt een weegschaal lastig. Ga daarom voor een wild veldboeket met hyacinten, rozen en veel kleur. Dan hoef je ook niet te kiezen.

Schorpioen

Rood, rood en nog eens rood. Van rozen tot geranium en pioenrozen. De Schorpioen is gepassioneerd en daar passen deze bloemen goed bij, want die zijn een lust voor het oog.

Lees ook onze horoscoop special: Seksstandjes

Boogschutter

Anjers in alle kleuren en marter passen bij het avontuurlijk en impulsieve karakter van Boogschutters. Een flinke bos blauwe bloemen doet het dan ook altijd goed.

Steenbok

Viooltjes zijn bij steenbokken zeer geliefd. Vanwege hun standvastige karakter dienen de bloemen wel geordend te zijn. Zolang ze netjes gesorteerd in de tuin of in een pot staan, gaat het goed. Anders kunnen ze er nauwelijks naar kijken..

Waterman

Een orchidee is met haar kleurenoverloop een creatieve bloem die goed bij de waterman past. Van zachtroze tot violet en paars, jij zorgt dat deze bloemen het overleven.

Lees ook: Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2019

Vissen

Vissen vinden waterlelies prachtig, maar omdat ze erg praktisch zijn ingesteld, zitten ze veiliger met een bosje nepbloemen. Want ja, dat is wel zo praktisch.

Ram

Het zijn geen voor de hand liggende bloemen, maar distels en kamperfoelie doen het super goed bij het uitdagende karakter van een ram. Het liefst vers geplukt.

Beeld: Unsplash