Kerstboom Kopen

Het beste moment om een kerstboom te kopen

Waarschijnlijk begin je pas aan een kerstboom te denken na Sinterklaas. Maar is dat ook het beste moment om een kerstboom in huis te halen?

Wat is het beste moment om een kerstboom te kopen? Een expert van de National Christmas Tree Association laat weten dit het juiste moment is om een echte kerstboom in huis te halen. Begin november worden bomen omgezaagd. Als ze water hebben, blijven ze met gemak een paar weken mooi. Niet alle verkopers hebben de mogelijkheid de bomen in water te zetten. Daarom is het een goede optie om tussen nu en eind november al een boom te kopen en deze zelf in het water te zetten. Oftewel, nu dus een kerstboom kopen.

Lees ook: voor deze kerst cadeaus hoef je niet naar de winkel

Bron: 10tv | Beeld: gettyimages

Tip van de redactie

Duik in de nostalgie met deze prachtige set van 14 kleurrijke retro kerstballen en een schitterende rode piek, perfect om je kerstboom om te toveren in een blikvanger. Elk stuk, verrijkt met zilveren decoratie en een unieke deuk, is handgemaakt en zorgt voor een onvergetelijke kerstsfeer. Van roze tot blauw, deze set heeft het allemaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.