moederdag

De 5 leukste cadeaus voor moederdag

Zondag 14 mei is het moederdag. En moeders zijn gewoon de beste! Daarom koos Santé 5 geweldige moederdagcadeaus. Plus eentje voor de moeders die er niet meer zijn.

Parfum

Misschien heeft je moeder al jaren lang hetzelfde parfum. Maar elke vrouw moet natuurlijk een keer in haar leven Chanel dragen. Met die boodschap kun je haar best zo’n elegant flesje cadeau doen. Ook als ze het niet gebruikt, staat het prachtig in de badkamer.

moederdag
BESTEL HIER

Design champagne koeler

Het wordt mooi weer, dus tijd voor een champagne cooler. Waar je trouwens ook heel goed een fles witte bubbels zonder alcohol in kan zetten.

moederdag
BESTEL HIER

Moederdag mok

Dit doet je toch denken aan de tijd dat je nog bordjes van klei mee van school nam om aan je moeder te geven? Maar nu heel professioneel gekleid door de mensen van Blond Amsterdam, die zich lieten inspireren door Delfts Blauw. En, heel betaalbaar!

moederdag
BESTEL HIER

Lezen is gezond

Lezen is gezond en leuk. En dit boek is op dit moment een van de meest populaire boeken. Moeilijk om niet leuk te vinden!

moederdag
BESTEL HIER

Rituals set

Deze Rituals cadeauset is zo mooi, dat als je moeder ‘m niet wil hebben, je ‘m gewoon weer mee naar huis kan nemen. We love!

moederdag
BESTEL HIER

In memoriam

Niets verdrietiger dan je moeder moeten missen op moederdag. Met deze digitale fotolijst kun je heel makkelijk foto’s vanaf je laptop of telefoon naar de lijst sturen. Zo is je moeder toch altijd bij je.

moederdag
BESTEL HIER

Lees ook: moederdag vaak vergeten

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé.

Tekst Santé, beeld GettyImages

Tip van de redactie

Garmin smartwatch

Garmin smartwatch
KLIK HIER