plantfulness

Win een yogamat voor plantfulness, yoga omgeven door planten

Door je te omringen met planten word je blijer, productiever en rustiger. Dus waarom niet een online les plantfulness doen? Wat dat is? Yoga omgeven door planten. En je kunt ook een yogamat winnen!

 

Yoga op house-muziek, wijn- of bieryoga, hatha, yin of stressreliefyoga. Er zijn heel veel soorten yoga die je kunt beoefenen. Er is nu ook plantfulness: yoga omgeven door planten. Luchtzuiverende planten kunnen je een positieve mentale boost geven.

Lees ook:Zo hard stijgt de populariteit van yoga

Online lessen plantfulness

Intratuin start met online lessen plantfulness. De lessen zijn ontwikkeld met I love yoga-experts die alles weten over yoga, meditatie en mindfulness. Yoga en mindfulness docent Thirza van de Hoef geeft inspirerende en rustgevende sessie die 10 tot 20 minuten duren. De classes zijn gebaseerd op het gegeven dat planten zorgen voor ontspanning; kijken naar groen stimuleert de zintuigen en reduceert stress. Door groen om je heen, stimuleer je daarnaast ook je creativiteit en neemt de concentratie toe.

Enthousiast geworden over plantfulness? Neem een kijkje op intratuin.nl.

Win een yogamat!

plantfulness

Natuurlijk kan een goede yogamat bij deze classen niet ontbreken. Santé mag 5 matten van I love yoga weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken!

Deze winactie loopt tot en met 18 september 2019. De winnaars zijn inmiddels getrokken.

Gerelateerde artikelen