Ring Fit Adventure Nintendo Switch

Wil je fitter worden? Speel dan Ring Fit Adventure op de Nintendo Switch

Grote kans dat jij je eerste pepernoot alweer op hebt en dat nu het wat vaker regent, je dagelijkse wandelingen ook minder worden. Wil je toch fit blijven en goed voor jezelf zorgen? Misschien is de leuke Nintendo Switch game, Ring Fit Adventure dan iets voor jou.

Nintendo Switch – Ring Fit Adventure

Get ready: bind de beenband om je been (inclusief één Switch controller) en stop de andere controller in de bijgeleverde ring. Beginnen maar! Het spel draait om de hoofdgame, maar er zijn ook losse mini-oefeningen die je uit kunt voeren. In de hoofdgame ben je een karakter dat een magische ring in het bos vindt en eraan trekt. Dat had je echter beter niet kunnen doen, want hierdoor ontsnapt er een boosaardig wezen, Drako. Aan jou de taak om deze fitboy te verslaan door het spel te spelen. Je deelt klappen uit door bijvoorbeeld squats te doen, maar je kunt ook je buikspieren aan het werk zetten. Al deze oefeningen doe je met de ring fit in je handen. Al joggend verplaats jij jezelf door de adventure wereld. Een beetje bewegingsruimte is gewenst, want je moet redelijk wat bewegen van links naar rechts. Hoe verder je in de game komt, hoe zwaarder de oefeningen en hoe fitter jij wordt.

Review redactie Santé

De redactie van Santé mocht de game op de Nintendo Switch uitproberen en is enthousiast. Redacteur Karlijn: ‘Aan het begin van dit spelletje droeg ik nog een dikke trui, maar die ging al gauw uit. Ik had niet verwacht dat deze game als een work-out zou voelen, maar niks is minder waar. Je hebt écht het gevoel dat je gesport hebt en door de spelelementen gaat de tijd enorm snel. Voordat je het weet, ben je alweer een half uurtje bezig met joggen en verschillende korte oefeningen doen. De ring induwen en uit elkaar trekken is nog best zwaar, dus grote kans dat ik morgen spierpijn heb… Aanrader!’

Lees ook: Met déze workouts train jij mooie, ronde billen

Beeld: Nintendo / Dit is een partnerbijdrage