pasta eten afvallen tips eetgeluk week van het eetgeluk carola van bemmelen

Auteur Carola van Bemmelen introduceert de week van het Eetgeluk

Carola van Bemmelen vindt dat het de hoogste tijd is voor een nieuwe kijk op eten en diëten. Daarom introduceert ze van 20 tot en met 24 september de week van het Eetgeluk, want eten mag weer leuk zijn!

Klaar met calorieën

Carola van Bemmelen heeft maar één missie en dat is dat alle vrouwen in Nederland gaan stoppen met diëten. Ze hoopt dat iedere vrouw weer durft te gaan genieten van lekker en gezond eten en dat iedere vrouw weer blij wordt met zichzelf en haar lijf. Het is klaar met calorieën tellen en je schuldig voelen over iedere hap die je neemt, want dat heeft totaal geen zin. Daarom kwam ze met het idee van de Week van het Eetgeluk.

Week van het Eetgeluk

Tijdens de week van het Eetgeluk legt Carola in een gratis vierdaagse Eetgeluk Bootcamp uit hoe je jouw zelfvertrouwen rondom jouw eetgedrag weer terug kunt krijgen. Ze leert je drie belangrijke geheimen:

  • Waarom diëten jouw zelfvertrouwen rondom jouw eetgedrag juist ondermijnen en daarom niet de juiste weg zijn naar meer Eetgeluk
  • Waarom zelfvertrouwen niet iets is waarmee je geboren wordt of dat je krijgt door je opvoeding. Zelfvertrouwen rondom je eetgedrag is iets dat iedereen aan kan leren. Jij ook!
  • Hoe je direct meer zelfvertrouwen krijgt over jouw eetgedrag. Zonder dat je eerst een bepaald getal op de weegschaal ziet of in een bepaalde kledingmaat past

Deze geheimen wil je weten, toch?! Deelname is gratis en je kunt je opgeven via deze link.

Lees ook: Zo makkelijk kun je je zelfvertrouwen een boost geven

Beeld: Getty Images