Ski Piste Schaatswol Santenl

Stijlvol op de piste

Heb jij je uitrusting voor op de piste al compleet? Wij helpen je op weg met shoppen voor de skivakantie. Zo sta jij straks stijlvol op de piste.

Een dikke ski-jas, warm ondergoed, een comfortabele longsleeve, een skibril, handschoenen en zonnebrand mogen niet ontbreken op wintersport, als je stijlvol op de piste wil staan. Wij hebben een aantal fijne skispullen voor je bij elkaar gezocht.

Ski jas

Ski- en snowboardjas TWIRL is lekker retro. Deze jas houdt je knus en warm door zijn voering. Dankzij de hoogsluitende kraag blijft je nek warm en comfortabel. Daarnaast, en dit is echt een must, is hij volledig waterdicht. Zie je jezelf al hip van de skipiste afglijden?

retro skijas
Shop hier

Ski broek

Zin in een stijlvolle afdaling? Kijk dan eens naar deze Protest Lole softshell skibroek. Past perfect bij de retro skijas van hierboven. Nog een praktisch voordeel: Dankzij de waterafstotende laag, is blootstelling aan een waterdruk van 10 k/mm geen probleem. En je spullen? Die stop je veilig weg in de ritszakken. Handig!

Protest Skibroek Lole Roze Terra Stijlvol Op De Piste
Shop hier

Ski bril

Maak je outfit compleet met deze coole skibril. Modern en stijlvol door dat minimalistische design. Dankzij het frame van slechts twee millimeter heb je een verbluffend breed gezichtsveld. Daarnaast biedt de dubbele spiegellens niet alleen 100% UV-bescherming, maar zegt het ook dag tegen die irritante schitteringen.

Skibril
Shop hier

Ski trui

Wat dacht je van deze skitrui? Een heerlijke combi van comfort én flair. Deze trui beweegt lekker met je mee. Perfect voor zowel de piste als de après-ski. Nu nog die skivakantie boeken en jij bent klaar om stijlvol op de piste te schitteren.

Protest Skipully Mala Roestbruin Ecru Roze Brique 8719947528264
Shop hier

Tekst Santenl, beeld GettyImages