Valentijn Work-Out

14 work-out songs voor Valentijnsdag

Met deze work-out playlist raak je alvast in de stemming voor Valentijnsdag. Én we hebben nog een leuke oefening om samen te doen!

Op deze nummers kom je samen met je lief een intensieve work-out wel door. Na de cooldown op ‘Love on Top’ van Beyoncé zal de spierpijn morgen hopelijk meevallen. Scroll naar beneden om onze Valentijns-playlist te beluisteren op Spotify.

Wat is jouw favoriete Valentijnsdag work-out song?

Samen een work-out doen

Samen oefeningen doen werkt goed voor de motivatie. Zo laat voormalig K1-kampioen Remy Bonjasky weten dat hij samen met zijn partner Renate traint. “Op deze manier kunnen we elkaar blijven pushen en stimuleren om het beste uit onszelf te halen. Er zijn altijd wel momenten dat de een minder gemotiveerd is dan de ander. Op dit soort momenten is het extra fijn om een maatje te hebben.”

Leuke oefening om samen te doen: reach and touch plank

We beginnen de work-out met een favoriet van velen; planken! Met deze oefening train je bijna je hele lichaam mits je hem goed uitvoert. Het is van belang dat er een rechte plank positie wordt aangehouden recht tegenover elkaar. Houd je elleboog gedurende de plank goed onder je schouders. Laat je buikspieren, bilspieren en hamstrings het werk doen. En nu het leuke van de oefening: geef elkaar tijdens de plank een high-five. Doe dit 15 keer achter elkaar.

Gerelateerde artikelen