punch en kick work-out

Kick it met de Punch & Kick work-out van Studio C Online

Zin om lekker te knallen? Met deze high intensity punch & kick work-out heb je je sportritme in no time terug. Zweten gegarandeerd.

Christina & Heidy runnen samen Studio C Online, hét sportplatform voor vrouwen. Elke maand delen ze een favoriete work-out in Santé en op Sante.nl

Punch & Kick work-out

Heidy: “Zweten voelt vaak goed, omdat we dan het gevoel hebben dat we echt wat aan het doen zijn en veel calorieën verbranden. Maar zweten zegt niet per se iets over hoe hard je werkt. Zweten zorgt voornamelijk voor de temperatuurregulatie in je lichaam.”


Christina: “Bij een zware krachttraining zweet je meestal minder dan bij een lesje HIIT, een half uur rennen op de loopband of bij deze punch & kick work-out. Maar ook met krachttraining verbrand je calorieën en kun je gewicht verliezen. Met krachttraining heb je bijvoorbeeld een hoge verbranding ná je work-out.”

Heidy: “Staar je dus niet blind op hoeveel je zweet als je sport. Zorg altijd voor variatie. Train niet alleen je conditie, maar werk ook aan je spieropbouw. In deze work-out gaan we voor conditie, met makkelijke stoot- en trapbewegingen in een hoog tempo. Wedden dat je je daarna een ware kampioen voelt?”

Lees ook: ‘Snel in shape: 6 korte work-outs met groots resultaat’

Studio C Online

Benieuwd naar deze training van Studio C Online? Bekijk ‘m tot 12 oktober hieronder.

Beeld: Getty Images