Liz Hurley

Hoe komt het dat de 54-jarige Liz Hurley er nog zo goed uitziet?

Actrice/model Liz Hurley ziet er nog uit om door het ringetje te halen. Je mond valt open van verbazing als je hoort dat ze al 54 jaar is. Hoe kan het dat ze er nog ZO goed uitziet?

Op haar Instagram zie je de ene mooie na de andere mooie foto van haar langskomen. Niemand die zou zeggen dat Liz al 54 jaar is. Wat is haar geheim? Zit ze elke maand langs bij de plastisch chirurg? Traint ze zich suf met een personal trainer, houdt ze zich aan een strikt dieet?

Lees ook:15 tips om je hersenen fit te houden

Hét geheim

Als we de actrice mogen geloven, is het heel simpel… Aan Women’s Health vertelt ze dat haar geheim een combinatie is van drie kleine dingen: “Meer tijd maken voor beweging, op mijn voeding letten en de tijd nemen om te ontspannen.”

Hydratatie

Ook vindt ze het belangrijk om aan haar hydratatie te denken. Zo begint ze de dag met het drinken van twee glazen warm water. Zo vertelt ze de Daily Mail: “Het is niet echt heel smaakvol, maar het werkt perfect voor je spijsvertering.”

Plantaardig

Aan The Cut vertelt Liz dat ze pakjes en zakjes mijdt. “Ik houd van simpel, natuurlijk en makkelijke voedingsmiddelen. Ik houd niet van (chemische) toevoegingen aan mijn eten. Als ik onderweg ben, probeer ik altijd te eten wat er lokaal groeit. Dat gaat vooral op voor vlees en groente.”

Dit eet ze op een dag

Over het algemeen eet ze voornamelijk plantaardig. Dit is wat ze op een dag eet:

  • Ontbijt: na haar ochtend work-out eet ze een kom Griekse yoghurt, met banaan en een beetje honing.
  • Lunch: meestal gaat ze voor een simpele groentesoep.
  • Diner: meestal eet ze haar avondeten op kantoor en dan gaat ze voor veel gegrilde kip met heel veel groente.

Bron: WomensHealthMag.com

Gerelateerde artikelen