Zwembad

Wat zijn de beste zwembaden voor in je tuin? 

Net zo leuk als ingegraven zwembaden, maar aanzienlijk goedkoper, de beste bovengrondse zwembaden zijn een uitstekende keuze om je gezin koel te houden zonder de verplichting van iets permanents.

Een jacuzzi kopen is in dit geval ook een goed idee, maar het is nog beter om een opblaasbare zwembad aan te schaffen voor in je tuin. De onderstaande modellen zijn op dit vlak de allerbeste bovengrondse zwembaden! Eventueel kun je ernaast nog altijd een opblaasbare jacuzzi plaatsen. 

Intex Easy Set 

Voor een meer tijdelijk bovengronds zwembad is deze opblaasbare optie van Intex eenvoudig te monteren en uiterst budgetvriendelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de bovenste ring op te blazen, wat ongeveer 10 minuten duurt, en dan is hij klaar voor het water. Het zwembad is aan de kleine kant met een diameter van 4 meter en een diepte van 2,75 meter en heeft een inhoud van 530 liter water. Dit opblaasbare zwembad is gemaakt van lekbestendig, 3-laags gelamineerd PVC en bevat een Krystal Clear patroonfilterpomp die uiterst eenvoudig te installeren is. Deze Intex zwembaden zijn misschien niet de meest duurzame optie die er is, maar je kunt het niet verslaan als het gaat om de waarde en het installatiegemak.

Intex Ultra Xtr rechthoek

Als je een grote tuin hebt, wil je misschien uitgeven aan een extra groot bovengronds zwembad, zoals dit van Intex. Het is zeker ruim genoeg voor je grootste poolparty’s. Dit zwembad wordt ondersteund door een gegalvaniseerd stalen frame en wordt geleverd met een combinatie van een zandfilter en een zoutwatersysteempomp, voor het geval je wilt afzien van het traditionele chlooronderhoud. Andere accessoires zijn een grondzeil, een afdekzeil en een zwembadladder, en er wordt zelfs een volleybalset meegeleverd voor een kleine vriendschappelijke wedstrijd.

Intex Ultra Xtr rond

Als je op zoek bent naar een duurzaam zwembad dat je jarenlang kunt gebruiken, dan is dit ronde zwembad van 5,5 meter van Intex wellicht iets voor je. Het wordt ondersteund door een gepoedercoat stalen frame met het Easy Lock-montagesysteem van het merk, dat een doe-het-zelf-installatie mogelijk maakt, en het kan in slechts een uur in elkaar worden gezet en klaar zijn voor een zwembaddag. Het zwembad heeft een diameter van 5,5 meter en een diepte van 1,4 meter en kan 6.981 liter water bevatten. Bovendien wordt het geleverd met een verscheidenheid aan onmisbare accessoires, waaronder een Intex krystal clear zandfilterpomp, zwembadladder, grondzeil en zwembadafdekking om vuil buiten te houden.

Bestway Steel Pro

Bovengrondse zwembaden met metalen frame zijn aanzienlijk duurzamer dan opblaasbare modellen, maar ze zijn nog steeds gemakkelijk te verwijderen in het laagseizoen. Dit lange zwembad van Bestway wordt ondersteund door een roestbestendig stalen frame en heeft een stevige 3-laags PVC-voering, evenals een versterkte riem die helpt om het frame op zijn plaats te houden. Het zwembad kan tot 6.092 liter water bevatten. Dit ronde zwembad van Bestway is ontworpen om door twee tot drie personen te worden gemonteerd en wordt geleverd met een aantal accessoires, waaronder een filterpomp, filterpatroon, ladder en afdekzeil.

Dit is een partnerbijdrage